Ок, две работи, т.е. 2 играчи би сакал да спомнам, прво не ми јасно зошто касани не шутираше на гол наместо да падне за пенал, многу мрзам такви играчи, човекот е класичен одбранбен играч не би требало да игра офанзивно. јоветич промаши пенал али не ја гледам таму причината за непобедениот натпревар. тој мијачио, како и да се вика, не знам зошто влезе, не го даде тоа што му беше побарано, да даде малку мускул во средината. тони не би го играл јас воопшто, се мислам дека ќе се распадне кога е околку топката. дел од вината мислам дека ја има монтела со пограшниот сет на играчи особено во вториот дел. не ја игравме нашата игра, се изморивме непотребно.
продолжуваме понатаму, парма ни е заебана карма, секоја година ни краде бодови во 90-та минута, знаев дека и вака ќе биде иако во 90-та имаше пенал за нас и плус еден играч.
--- надополнето: 22 септември 2012 во 20:12 ---
за мене позитивно од овој натпревар е бранењето на вивиано, сепак е добар голаман, а негативно некако дојде до израз неискустовото на монтела или барем малку си даде премногу залак со ставање на сеферович од почеток, некои комбинации што мислеше дека лесно ќе поминат ми делува дека се прецени барем денеска.