- Член од
- 12 март 2013
- Мислења
- 757
- Поени од реакции
- 1.196
новиов стадион ќе ни биде sexy
Колку е релевантна сликава? Да не е само дело на некој фан како си го замислува стадионот во иднина (Незнам дали нов ќе градите, или ќе го реновирате Артемио Франки)новиов стадион ќе ни биде sexy
одамна стадионов е во план да се прае али локацијава ја ебеше цела работа,не даваа да се гради и еве после толку години конечно дадоа зелено светлоКолку е релевантна сликава? Да не е само дело на некој фан како си го замислува стадионот во иднина (Незнам дали нов ќе градите, или ќе го реновирате Артемио Франки)
Линк нешто да постираше
абе праевме муабет за идење со еден фан преку фб,ја и уште еден од Тетово бевме сигурни али на дечково што требаше да набави карти му излезе проблем дома и пропадна планов,иначе ја сум уште за идење а и другар ми ваљда ќе иде па ако сакаш да се договориме подетално пиши број у ппВо четврток 23.10 играме против ПАОК во Солун. Зборот ми беше дали може да се собереме 4-5 луѓе да одиме да ги гледаме!? Некој што има кола и зелен картон, од вас, ако сакас да се понуди, да спобереме пари за бензин и да идеме у четврток. Ајде да видам дали ќе се пријави некој...ако воопшто погледне, пошто темава е мртва веќе одреден период
Колку газето на оваа во потписот или ?новиов стадион ќе ни биде sexy