Фан Клуб: Фиорентина

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
ovaa utakmica e bas protiv tradicijata..lazio ne pleska redovno toa e fakt..ne bi ja gledal so cel da se postedam sebesi od adrenalinov napad

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Зошто не го става Ел Хамдаоуи бе. 1000 пати е подобар од oвој Лјаиќ.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
добро бе... ќе научат ли да шутираат пенали еднаш веќе :tapp:
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:37 ---
Зошто не го става Ел Хамдаоуи бе. 1000 пати е подобар од oвој Лјаиќ.
друже не е подобар од Љајич... само шо местото на Љајич не му е за шпиц !!!
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:44 ---
еве го Адеееееееееееееееем !!! :vozbud:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Честитки за победа, иако имаше поништен чист гол на Маури и престрог црвен за Хернанес.Сепак тоа е фудбал.
п.с. На Олимпико ќе ви вратиме со камата:icon_mrgr:
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:56 ---
И да не заборавам убав гол на Тони

Член од
6 август 2012
Мислења
95
Поени од реакции
28
Честитки за победа, иако имаше поништен чист гол на Маури и престрог црвен за Хернанес.Сепак тоа е фудбал.
п.с. На Олимпико ќе ви вратиме со камата:icon_mrgr:
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:56 ---
И да не заборавам убав гол на Тони
vaka sega,..pobedata e zasluzena..cestitki i od mene ...mauri bese vo ofsajd pogledni podobro prijatele...bitno ni e sto ja prekrsivme tradicijata i sto zedovme 3 boda...hernanes zasluzi crven sto bese ocigledno...pozdrav i FORZA VIOLA!!!

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
go gledav samo vtoroto poluvreme...iako pred natprevarot bev pesimist mnogu me raduva ovaa pobeda...vo vistinski vreme e protiv direkten konkurent....sekoja cest.sega ocekuvam da vrzeme uste edna pobeda vo gosti, a genoa e dobra prilika za toa...FORZA FIORENTINA!!!

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
vaka sega,..pobedata e zasluzena..cestitki i od mene ...mauri bese vo ofsajd pogledni podobro prijatele...bitno ni e sto ja prekrsivme tradicijata i sto zedovme 3 boda...hernanes zasluzi crven sto bese ocigledno...pozdrav i FORZA VIOLA!!!
Не не грешка си немаше офсајд неколку пати ја вратив ситуацијата а и Хернанес можеше да помине со жолт.Како и да честитки за победата

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Zasluzena pobeda, pogotovo po sve vo prvo poluvreme koga totalno dominiravme.Golot na Mauri bese cist, nemase ofsajd, dodeka pak imase penal za nas vrz Jovetic.Crveniot na Hernandez e isto regularen, so dve noze go presece, moze ke dobie i poveke od 1 mec suspenzija.Sega se vrakaat Pizzaro i Roncaglia, a ete i Aqvilane se vrati pa sme kompletni.Pozz

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
eве колку беше во офсајд

гол кој многу ќе влиаеше на крајниот резултат

Член од
29 мај 2009
Мислења
748
Поени од реакции
47
Mora na gosti da pocneme da tepame, i ke bideme konkurrentni, za skudeto ne, posto Juventus nema sansi da ne osvoi titula toa e jasno, ama barem da se borime za CL, denes barem roma da kiksne, napoli ne veruvam.
Dobro igrame, sepak po nova godina zdravje so noviot napagac bi trebalo da bideme mn poopasni, dobro igrame, sepak koga nema da iskoristis nekolku sansi pagaat i se povlekuvaat i uvek vo finisot sme pod pritisok, mora da davame poveke golovi odbranata i sredinata se top, bas mi e krivo za Mati F, ali toa ajde nareden pat :) #
Vo cetvrtok igrame so Genova, veke e vreme da tepame na gosti, 3 kola gi brkam ako me zaebat i sega ne gi igram veke :) a treba da e dobar koeficient :)

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
eве колку беше во офсајд
гол кој многу ќе влиаеше на крајниот резултат
Прво, фала што ни пишуваш.
За голот на лацио си потполно во право, немаше офсајд, регуларен гол, но не си во право дека тоа ќе го сменело текот на натпреварот, како што тоа ќе го сменеше кај катанија и јувемерда бидејќи таму катанија после нивниот гол тотално ќе се повлечеше. Tука овие две екипи не знам дали би играле поинку, цел натпревар го играат под некое исто темпно карактерично за двете екипи дома/гости. Криво ми е стварно за лацио, ќе си земеше бод, можеби искомпензираа што фиорентина беше оштетена минатото коло, но што е па лацио крив за тоа. Тешко е да се предвиди што ќе беше после 1-1, лацио си ги имаше жолтите картони уште прво полувреме, оправдани беа црвените, али додека не воведат технологија како што треба ќе се нервираме со глупости. Можеме да кажеме заслужено или не, а мое мислење дека лацио не изигра на ниво денес, повеќе ми влече кон заслужена победа :)

Друго, загрижен сум за фернандез, не дека го промаши пеналот, туку поради тоа што човекот не се гледа во италјанскиов фудбал, тешко се вклопува, мислам дека или ќе го продадат или сам ќе си отиде, мое мислење секако.

Последно, аквилани е класа, оддвај чекам валеро-пизаро-аквилани од 1'.
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 22:36 ---
Сити се интересирал за Јоветиќ!
не знам зошто се интересираат, не дека ние не би го продале за голема сума, тие си имаат многу напаѓачи, не е луд да иде јоветич таму да грее клупа или да игра во ФА куп. овие арабски клубови поима немаат што праат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom