Фан Клуб: Фиорентина

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
МОРА ДА СЕ ПОБEДИ ДЕНЕС, МОРА
сакам да ги видам мотивирани, креативни и да гризат, да убијат.
форца виола
ништо, туру ми к... и на оваа сезона. ќе ни треба многу многу среќа за 5-то место.
за самиот натпревар, имавме чист пенал што не ни го дадоа, киево ко п... се бранеа цело време, тешко е гол да се даде така, штета што не ги искористивме шансите од прво полувреме на пасквал и тони.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
sekogas nesto ni fali i tapkame vo mesto...zatoa ne gi ni gledam poveke
абе сега многу пати сум рекол дека линијата е тенка меѓу херој и трагичар, на пример да ни дадеа пенал како што би им дале на т.н. големи тимови во италија ќе си тепавме фино лепо и тука ќе тролавме колку сме добри, во спротивно сите се разочарни и не пушуваат,а играта е таа.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
не ми се верува... па нека си ебат мајката више... дома ѕверови а на гости пички !!! едноставно не ми е јасно шо е разликата меѓу дома и на гости :mad:

johnyb

tutti pazzi per viola
Член од
11 декември 2009
Мислења
695
Поени од реакции
52
mene me nervira sto ovaa agonija na gosti ne prati veke decenija...eden lazio moze da rastura i doma i na gosti, a nie ne...sto e razlikata vsustnost megju lazio i fiorentina? mozebi ke vidime vo slednovo kolo :notworthy:

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Ги гледав highlights-ите од натпреваров и се чудам како можат толку шанси да утнат, да си помисли човек дека не тренираат воопшто. Мислам дека проблем е тоа што тактиката поставена на целосен напад во првото полвреме со цел да се постигне брзо гол е погрешна за нашиот тим, од проста причина што не знаеме да ги реализираме шансите. Се изнаутињаа, многу, воопшто не сме конкретни. И после примаме гол и тоа од нивна единствена акција. Доколку би имале напаѓачи да дадат гол барем од две шанси, или било кој што тргнал да шутне да не мисли дека направиле добро само ако добро шутнале или било блиску. Поради тоа мене не е логично монтела да форсира таква тактика со послабите тимови, особено не на гости. Тие ќе се повлечат, ќе ни бапнат гол и ништо од работата.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
http://www.sportski.mk/statija/13009
за друго не знам... ама овој дефинитвно е печен во јануари за фиорентина !!!
ајде дела вале покажи дека сакаш тим за големи дострели !!! :vozbud:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Утре со Лацио од 15:00. Моментално Фиорентина е 6-та додека Лацио е трети. Што се типува фиорентинци? Јас велам Х1 двојна шанса.
човеков ќе ги реши.

Иначе можен состав. Вивиано, Ронцаглија, Томовиќ, Савиќ, Паскал, Пизаро, Фернандез, Касани, Оливера, Хамдаоуи, Јоветиќ.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Brat Pizzaro i Roncaglia se suspendirani i nema da igraat.Pozitivno e sto Aqvilani se vraka nazad no nema da pocne od 1' minuta.Jas ja igrav na edno livce 1 pa ke vidime, Fiorentina doma e epten jaka ako ja igra svojata igra.Nego kazete dali ke ja davaat na telma?

Член од
23 ноември 2010
Мислења
1.842
Поени од реакции
2.108
Мислам дека ќе ја даваат на телма.Ќе биде интересно утре, и мислам дека ќе гледаме добар фудбал:)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.121
На Телма утре од 15:00 Фиорентина-Лацио директен пренос.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.862
Поени од реакции
116.121
na telma u porgrama pisuva bologna inter
Прееска околу 2 попладне на најавната шпица на Телма кажаа дека Фиорентина-Лацио ќе ја даваат, едино ако не направиле промена во програмата...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Brat Pizzaro i Roncaglia se suspendirani i nema da igraat.Pozitivno e sto Aqvilani se vraka nazad no nema da pocne od 1' minuta.Jas ja igrav na edno livce 1 pa ke vidime, Fiorentina doma e epten jaka ako ja igra svojata igra.Nego kazete dali ke ja davaat na telma?
Не знаев дека се суспендирани. А за Аквилани ни јас не верувам затоа и не го ставив во првиот состав.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
па добро бе ќе победиме ли ние некад, абе дури и милан тепаше денес, и коро некад ќе закачи.
имаме многу тешка задача утре, не само што лацио е во налет туку ќе се бориме против традицијата. колку што се сеќавам лацио секогаш ни зимал бодови дома, а клосе секогаш ни давал гол. така да утре клосе ни дава гол, јебига, тое е, уште од сега сум се помирил, само се надевам дека конечно ке најдеме начин да даваме голови. помалку трчање и повеќе комбинации.

Kajgana Shop

На врв Bottom