Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
друже не е подобар од Љајич... само шо местото на Љајич не му е за шпиц !!!Зошто не го става Ел Хамдаоуи бе. 1000 пати е подобар од oвој Лјаиќ.
мислам дека беше регуларен голот на Адем по пеналот ама ајде... штета за Мати стварноJaka akcija uste poubav gol na Ljajic, steta za Fernandez...
vaka sega,..pobedata e zasluzena..cestitki i od mene ...mauri bese vo ofsajd pogledni podobro prijatele...bitno ni e sto ja prekrsivme tradicijata i sto zedovme 3 boda...hernanes zasluzi crven sto bese ocigledno...pozdrav i FORZA VIOLA!!!Честитки за победа, иако имаше поништен чист гол на Маури и престрог црвен за Хернанес.Сепак тоа е фудбал.
п.с. На Олимпико ќе ви вратиме со камата
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 16:56 ---
И да не заборавам убав гол на Тони
Не не грешка си немаше офсајд неколку пати ја вратив ситуацијата а и Хернанес можеше да помине со жолт.Како и да честитки за победатаvaka sega,..pobedata e zasluzena..cestitki i od mene ...mauri bese vo ofsajd pogledni podobro prijatele...bitno ni e sto ja prekrsivme tradicijata i sto zedovme 3 boda...hernanes zasluzi crven sto bese ocigledno...pozdrav i FORZA VIOLA!!!
eве колку беше во офсајдvaka sega,..pobedata e zasluzena..cestitki i od mene ...mauri bese vo ofsajd pogledni podobro prijatele...bitno ni e sto ja prekrsivme tradicijata i sto zedovme 3 boda...hernanes zasluzi crven sto bese ocigledno...pozdrav i FORZA VIOLA!!!
eве колку беше во офсајд
гол кој многу ќе влиаеше на крајниот резултат
не знам зошто се интересираат, не дека ние не би го продале за голема сума, тие си имаат многу напаѓачи, не е луд да иде јоветич таму да грее клупа или да игра во ФА куп. овие арабски клубови поима немаат што праатСити се интересирал за Јоветиќ!