Фан Клуб: Фиорентина

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Хехехе со овие дресови фаули нема да има врз нас :pos:

Јувентус се спремни да понудат на маса 12 милиони за Черчи за кого мислам дека е добра пара ама може и да се почека таа да порасне а најдобро да не се продава.И прочитав една убава вест за тоа дека ако си оди Варгас може Фелаини од Евертон да биде негова замена.

Утре ќе ги збумбариме Катанија 3-1 типувам.Черчи,Силва и Јоветиќ
Го видов оклопов кога бев во Прага морав да го сликам : ))) Абе какво давање на Черчи, само он и Јоветич ни играат... Варгас јас не би го давал ама за Фелаини би се размислил, многу ќе го зајакне тимот во средина и дефанзивно и во организација на игра.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Vargas u poslendo vreme zaebava.Ocekuvav poveke od nego...Fellaini bi bil odlicna zamena za Montolivo,iako jas licno ne veruvam deka on ke dojde.Znam Man.Utd,Real i uste nekoi golemi klubovi go baraa.Mislam deka Arouca ke dojde na mestoto na Montolivo

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
FIORENTINA (4-3-3): Boruc; Cassani, Gamberini, Natali, Pasqual; Behrami, Montolivo, Vargas; Cerci, S. Silva, Jovetic.
Izmjene: Neto, De Silvestri, Nastasic, Kharja, Munari, Lazzari, Gilardino.
Trener: Mihajlovic.

CATANIA (5-3-2): Andujar; Izco, Bellusci, Legrottaglie, Spolli, Marchese; Almiron, Lodi, Delvecchio; Bergessio, Gomez.
Izmjene: Campagnolo, Sciacca, Ricchiuti, Lanzafame, Barrientos, Maxi Lopez, Catellani.
Trener: Montella.

i sega ako ne tepaat upm... ali dobro e Gila vo zamenite !!!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Какви два гола на Јоветиќ ова коло :cuc:синоќа ги видов.Штета што немаме среќа головите сме ги примиле од мешаница у шеснаесетник:tapp:

Ајде денес Јувентус да ги здрвиме ФОРЦА ФИОРЕНТИНА

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Какво играчиште е Јоветиќ. :cuc:
Има само 21 година, минатата сезона имаше многу лоша повреда, но сепак е светска класа.
Направете се што можете да го задржите во Фиорентина затоа што е незаменлив.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ако ова не го отпушти михајлович не знам, патетично! би ја анализирал играта, но ова можеби беше една од најслабите игри што сум ја глеал. воопшто не го сметам јувентус за силен, туку почнувајќи од менаџментот до тренерот сите нек одат у пм, го уништја тимот.

forza viola.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Јоветиќ е во врвна форма ама другите се свирчиња.Јувентус не е толку јак колку што ние не игравме фудбал вчера.Малце ги стиснаа одма попуштиа.Крај мора да е ова за Михајловиќ нека го донесат Анчелоти или Дунга

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ќе тепате недела сo Џенова сигурно и Михата ќе остгане уште некој период

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Недај боже да остане.Подобро нека изгубат и да си замине

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Дека не е Јуве јак сликава еве ви ја
Прегледај го приврзокот 35373
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:07 AM ---
http://fcjuventus.info/vijesti/54-zvanino/266-mihajlovi-juventus-nas-je-mogao-pregaziti.html
abe mali... fiorentina e ocajna ovaa sezona, a vie ako ste tolku jaki trebase da ne utepate a za zal tepavte samo po nasite ocajni greski...

kako i da e, zalno e so vo ovoj tim igra samo stevanco, sredniot red ni e nula odbranata takodze, a napadot samo jovetic... ne uspeav da vidam niedna svrzana dobra akcija kako so vezevme so prandeli... daj be gospodi neka ne kupat nekoi arapi mi skurci da gledam fiorentina dodeka go vodat teletabisi kako DDV kurvinnjo i ciganot na klupata !!!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Хахаха пак ништо нема да освоите и пак нема да одите во Лига на Шампиони.Сликата не ми треба ќе ве посетам во мај.Ај сега пријатно

Kajgana Shop

На врв Bottom