Фан Клуб: Фиорентина

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
abe mali... fiorentina e ocajna ovaa sezona, a vie ako ste tolku jaki trebase da ne utepate a za zal tepavte samo po nasite ocajni greski...

kako i da e, zalno e so vo ovoj tim igra samo stevanco, sredniot red ni e nula odbranata takodze, a napadot samo jovetic... ne uspeav da vidam niedna svrzana dobra akcija kako so vezevme so prandeli... daj be gospodi neka ne kupat nekoi arapi mi skurci da gledam fiorentina dodeka go vodat teletabisi kako DDV kurvinnjo i ciganot na klupata !!!
ко прво не сум мал,ко второ ваш проблем што имате таква управа,имавме и ние последниве 5 години,ама колку сакате може да зборите,сезонава имама најдобар напад и играме одлично,сакале тоа виле или не,поздрав.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Според Скај Италија , Делио Роси е кандидат да го наследи Миха . Најверојатно ако не тепа со Џенова лета

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Ја не го знам премногу Роси,добро би било Анчелоти он има искуство и знае како да се справи во вакви ситуации.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
ADV says there is no Mihaj ultimatum and that the society will confirm him…

ouu for fuck sake!
не бе не, не гледам јас проблем кај миха, човек си е тврдоглав на тие не им иде памет, туку дела вале немаат веќе љубов за клубот. тие имаат кренато раце оддамна. треба да се кренат навивачите и да го потиснат да го продаде клубот. стварно не барам некој арап (иако мислам дека нема да им дадат во италија) или некој русин да се расфрла со пари, но сопственик што ќе се грижи и што знае што да направи кога ќе наидеме на вакви срања како сега. овој сега го заболе за клубот, јасно е кој го избрка прандели.

Член од
19 јуни 2011
Мислења
95
Поени од реакции
28
hmmm... Prandeli sam si zamina,nikoj ne go izbrka a inaku podobro da ostane Mihajlovic otkolku Delio Rossi da dojde posto on beter ce ne upropasti....ali mislam deka u nedela trgame napred i sve ce bide ok Forza Viola

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
hmmm... Prandeli sam si zamina,nikoj ne go izbrka a inaku podobro da ostane Mihajlovic otkolku Delio Rossi da dojde posto on beter ce ne upropasti....ali mislam deka u nedela trgame napred i sve ce bide ok Forza Viola
па многу беше жустра расправата помеѓу прандели и дела вале, не дека самоволно му текна на прендели да си оди, тој сакаше да остане во фиренца. се спукаа за тој вилает, цитадела што и да беше и сеуште трае таа сага. имено, наредниот месец треба да одлучат властите дали ќе му дадат земја на дела вале да гради стадион или не, затоа и мислам дека е целата оваа игра, т.е. незаинтерсираност. многу работи се политички и не ги знаеме. доколку не му дадат, што мислам дека е извесно, можно е и сериозно да размислува да го продава клубот, тоа е мое мислење.
п.с. ако мислиш дека ќе тргнеме напред со ваква состојба во која што сме, не знам, лани беше демек повреден јоветич, ок ајде еве ти друга шанса, оваа година јове ѕвер ние на 2 поена пак од испаѓање. од месечината се гледа незнаењето на михајлович да состави тим, за формацијата што никако не знае да ја погоди друг моабет!

Член од
12 октомври 2011
Мислења
46
Поени од реакции
6
Нема капацитет Миха да го води тимот.Прво се гледа дека играчите немаат мотив нема никаков фудбалски жар(освен кај Јоветиќ) немаат воља да се надигруваат и немаат победнички менталитет.Прандели стигна до полуфинале во Уефа со еден недозреан Монтоливо,недозреан Пацини,млад Освалдо,проблематичен Муту и тоа во сезона кога Фиорентина зама на Милан местото за Лига Шампиони.Овој со Варгас,Џилардињо,Бехрами борецот,многу позрелиот Монтоливо и Јоветиќ и Черчи во животна форма неможе да ги донесе на средина од табела.Епа незнам кој е крив и кој нема фудбалско знаење.Едноставно кога беше Прандели тренер кога ќе ги загледав на ТВ се гледаше дека владее позитивна атмосфера и дека има мотивација на високо ниво.Јас сум убеден дека Фиорентина со овој тим може да парира слободна на Јувентус и Рома па и Интер во ваква положба како што е сега.Само треба тренер кој знае работите да ги стави под конец и да направи мотивирани дечки на терен.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187
Ако го менете тренеррот по мене најдобро е да го ангажираат Анџелоти кој има доста искуство во Италија и ако дојде сигурно со него ќе се пласира ФИорентина во ЛЕ

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Neka izgubat samo za da go smenat veke...nesakam da pobedat protiv Genova.Se pokaza kolku mi e silata na MIha godina i pol.Dosta e od nego.So drug trener Fiorentina so ovoj tim moze mnogu poveke

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Steta sto ne izgubia,sakav Mihajlovic da si zamine...Ince 1-0 u prvo glavata ne znaese Genova kade im e epten dobro go izigravme.Romulo me iznenadi odlicno izigra po desna strana

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Steta sto ne izgubia,sakav Mihajlovic da si zamine...Ince 1-0 u prvo glavata ne znaese Genova kade im e epten dobro go izigravme.Romulo me iznenadi odlicno izigra po desna strana
Ама пак покажаа слабост последните 15-20 минути од утакмицата, исто ко што ни израмнија пред 2 кола во 80 и некоја. Кога ќе дојде 75та ко наеднаш да престанува да им се игра и само се бранат, а одбраната и не е баш стабилна.

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Ама пак покажаа слабост последните 15-20 минути од утакмицата, исто ко што ни израмнија пред 2 кола во 80 и некоја. Кога ќе дојде 75та ко наеднаш да престанува да им се игра и само се бранат, а одбраната и не е баш стабилна.
Толку им е кондиција.Сезонава ако не се лажам неколку утакмици ни отидоа од 75 до 90 минута.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Толку им е кондиција.Сезонава ако не се лажам неколку утакмици ни отидоа од 75 до 90 минута.
толку му е знаењето на миха. секогаш се повлекува во второ полувреме. го вади ромуло го става мунари, го вади џила го става варгас. нути му ги разбирам замените пошто формацијата веднаш се нарушува во нешто што е срање и нефунционално и автоматски се повлекува и психички им делува да играат одбрана. тоа е таа иста психичка нестабилност што не ги мотивира и се повлекува против секого, со јувентус по дефолт, наместо да стегнат мушки и да играат напад.
сега играме со киево на гости, и као ќе се фали ако извадиме X, навистина се надевам дека ова ќе биде неговиот последен натпревар.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
I jas se nadevam deka ke bide posleden negov natprevar.Dosta e veke,sakam trener motivator

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.879
Поени од реакции
1.092
Абе и ја не го сакам,нејќев ни да седне на тренерското место,ама кој не прашува нас.Него еднаш прашав,ама не добив одговор.Па затоа пак ќе си прашам.Гледам дека сте по упатени од мене околу случувањата во Фиорентина,па да ми одговори некој, легендата наша Батистута дали има некаква шанса да го видиме на тренерско место?

Kajgana Shop

На врв Bottom