za kogo mislis be? ako mislis za FAMILY NIKAKO BOJKOT a ne ni znam ni so koj igrame,ni koga ni kade ne sum vo tek ichehehe hehehe ubo im go rece
tuku so prajme da ve cekame utre ohrid ili ?
Ее друже, и ние бевме во иста ситуација лани, во потполно иста. Го примивме во последната секунда, и како капак на се и џандарите не маваа.ACAB! Ги отепаа лозарите овие педерите цццц! Доста пендраци изедоа лозарите од џандарите.
Инаку доста борбени беа АМАК па си ја заслужија победата, Гоцевски не играше поради 5 лични и Богоев погоди 6 лични по ред.
Се на се интересна утакмица, ACAB! Како ме изнервираа ебените џандари ејј:nesvest:
Само се уништува какво таковото навивање во МакедонијаACAB! Ги отепаа лозарите овие педерите цццц! Доста пендраци изедоа лозарите од џандарите.
Инаку доста борбени беа АМАК па си ја заслужија победата, Гоцевски не играше поради 5 лични и Богоев погоди 6 лични по ред.
Се на се интересна утакмица, ACAB! Како ме изнервираа ебените џандари ејј:nesvest:
Е да, но сепак лозарите тогаш се радуваа како мали деца додека педерите маваа со пендраци по нас,дури кога излегоа ајдуците на телевизија зборуваа демек биле нежни ништо не им било од пендраците ги заслужиле итн... сега осетија и тие како е, сепак не му го пожелувам ова на никој.Ее друже, и ние бевме во иста ситуација лани, во потполно иста. Го примивме во последната секунда, и како капак на се и џандарите не маваа.
АCAB !!!
А се онесвести оти беше претепан од пичките џандарски АСАВ крв да му ебам и сега е во болница у охрид, а уште 4 навивачи од Лозари се во полиција, и до пред некоа минута сеуште не беа тргнати Лозари од Охрид...Жал ми е за момчето што се онесвести :smir:, ама ја претераа со провоцирање, јбг!
Чиста победа на АМАК :smir:
На шо се ситиш море гомнар еден, да даде Господ 100 пати поголемtepani ebani tuceni prebieni prekrseni preseceni navredeni NADVIKANI porazeni izgubeni previtkani presekakvi...........si ojdofte od Ohrid :pos2:
BTW : IMAM DVE PRASANJA :
1.Zs frlafte so paricki na obicnine gledaci
2.Zs begafte ko picki nadvor ?