Требе ама многу се фаворизират изгледа.:smir:Нема провокации во мојот пост...Фени некако не игра на својот максимум, едвај нас не тепаа, дали нема добра атмосфера во тимот или сите почнаа да глумат ѕвезди, реално треба да газат секаде по 10 разлика
може е и замор после низа на утакмици среда-сабота.а инаку добра е атмосферата у тимот,за тоа нема сомнение.Нема провокации во мојот пост...Фени некако не игра на својот максимум, едвај нас не тепаа, дали нема добра атмосфера во тимот или сите почнаа да глумат ѕвезди, реално треба да газат секаде по 10 разлика
Нема провокации во мојот пост...Фени некако не игра на својот максимум, едвај нас не тепаа, дали нема добра атмосфера во тимот или сите почнаа да глумат ѕвезди, реално треба да газат секаде по 10 разлика
Е тоа е веќе страшноВикаш со глава го удри и носот му го распука :pos2::pos2::pos2: на сета таа со Лозари маичка :pos2::pos2: оди бе лажи некој друг никој не беше ударен од Лозари јас тврдам и Тогедер Лозари е никот торко зошто од овој јузер пишеа тројца луѓе сега види кој е неписмен за твоја информација останав само јас сега и сум член на форумот скоро 1,5 за разлика од тебе што си пресно гомно тука:pop:Со глава го акнал:pos2::pos2::pos2: да ти го акне тебе Ричката:pos2::kez:
Ц ц ц ц цне постоите бе иди лечи се...никад нема да бидете она што сме ние..вечер гледај клипови од нас на ѕоутубе и го сине јас ја кажувам само вистината во ниеден мој пост не лажам како што вие го правите тоа...
и те прашав нешто сакам да ми одговориш и треба да одам да пијам ајде збори.....
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Together lozari = Forever lozari :pos2::pos2:
абе необразован..не беше однесен у с.кавадарци него беше пренесен до скопје со марица па после беше у скопје у станица и те молам не се правете многу паметни кога поим немате од животот..јас кога одев на утакмици вие уште гледавте том и џери
Баце очигледно дека некој те дезинформираБраво Емил Рајкович,браво
Ej toa e samo vtor poraz.. Pa moze i toa da se sluci. Ic ne se sekirajte ...kaj nas se igra plej of taka da nema tuka problem..Е тоа е веќе страшно
Ц ц ц ц ц
Да ти кажам не ни сакам да бидиме како вас
А за
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Момци не е страшно ништо,сме загубиле од Пелистер голем кур,дома ќе ги тепаме 40 разлика:helou::helou::helou:
Баце очигледно дека некој те дезинформира