- Член од
- 16 јануари 2008
- Мислења
- 631
- Поени од реакции
- 0
Моментално има мала повреда, а во текот на ваа недела би требало да се знае шо со него понатаму..Што е со МекЕнзи си оди?Каков играч испуша Емил и тој не е свесен.:nesum:
Моментално има мала повреда, а во текот на ваа недела би требало да се знае шо со него понатаму..Што е со МекЕнзи си оди?Каков играч испуша Емил и тој не е свесен.:nesum:
Што е со МекЕнзи си оди?Каков играч испуша Емил и тој не е свесен.:nesum:
Па до некни зборевте ЅВЕР,ЅВЕР-сега некако....Незнам што ви е но таков ЅВЕР јас немам видено,мислам за македонска лига.:helou:Моментално има мала повреда, а во текот на ваа недела би требало да се знае шо со него понатаму..
Столе на пријателската со Пелистер изигра стварно добро ама некој викат оти не играел тимска игра сам сакал се да праве за тоа изгледа, пак незнам поима неам.:helou:Па до некни зборевте ЅВЕР,ЅВЕР-сега некако....Незнам што ви е но таков ЅВЕР јас немам видено,мислам за македонска лига.:helou:
Абе беше доста добар додека треа подготовките во Кавадарци, само имаше мала маанаа играеше сам за себе за што повеке поени, ретко имаше по некоа асистенција. Кога имаше контра тројца наши наспроти еден и сеа наместо тој да подаде на дрг да одиграат за лесна реализација, он напротив му праве финти и пробуе сам да дава и најчесто гешеше. Во Бугарија играл катастрофално, што шутнал се промашил. За 10 мин 0/8 за 3 не бива таа, ајде во цела утакмица да има толку промашувања ама за една четвртина малце е несватливо...Па до некни зборевте ЅВЕР,ЅВЕР-сега некако....Незнам што ви е но таков ЅВЕР јас немам видено,мислам за македонска лига.:helou:
И ако направил така право ќе го бркаат?Дај доста глупости,па треба да му се објасни а и +тоа на пријателска ако сте воделе многу и сакал малку да ве забавува,а вие....:pos2::pos2:Абе беше доста добар додека треа подготовките во Кавадарци, само имаше мала маанаа играеше сам за себе за што повеке поени, ретко имаше по некоа асистенција. Кога имаше контра тројца наши наспроти еден и сеа наместо тој да подаде на дрг да одиграат за лесна реализација, он напротив му праве финти и пробуе сам да дава и најчесто гешеше. Во Бугарија играл катастрофално, што шутнал се промашил. За 10 мин 0/8 за 3 не бива таа, ајде во цела утакмица да има толку промашувања ама за една четвртина малце е несватливо...
Христов ти си семкарОкај,ајде и ја наполнивме темата со глупости..Можеби вие не ме сваќате,но јас многу убаво се сваќам:pos2:.Не мора да сум АЈДУК,за да навивам за клубот.:wink:Одам во сала си седам со другари,и си навивам:smir:
За таква плата него треба да му биде јасно дека нема заебанции, и јас сакам да остане ама ќе мора да се прилагоде на тимска игра, не сме ние будали па да не знаеме баскет шо е да си праве мајтап он со нас.И ако направил така право ќе го бркаат?Дај доста глупости,па треба да му се објасни а и +тоа на пријателска ако сте воделе многу и сакал малку да ве забавува,а вие....:pos2::pos2:
Добро бе ви па одма се фанате за тиа нула од осум шо да речат ниа од Амак за Пикавецот:pos2:За таква плата него треба да му биде јасно дека нема заебанции, и јас сакам да остане ама ќе мора да се прилагоде на тимска игра, не сме ние будали па да не знаеме баскет шо е да си праве мајтап он со нас.
Не а бива таа, се гледа дека е екстра дечкото ама 0/8 за 10 минути е недозволиво, без разлика дали е пријателски или првенствен натпревар.
Треба шутка да му напраат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Добро бе ви па одма се фанате за тиа нула од осум шо да речат ниа од Амак за Пикавецот:pos2:
Ти озбилно ли Лоренс Мекензи го споредуиш со таа семката?Добро бе ви па одма се фанате за тиа нула од осум шо да речат ниа од Амак за Пикавецот:pos2:
Јас мислев дека Богоев ќе не растуре ама он се изгуби начисто:nesum:Dobro utro za Bogoev...koa pisaah oti Fraj i brakata ke gi razbole u Amak nogu ne mi veruvaa.Arno kaj vas so ne dojde.Ja zaradi so lani Strumica ne osvoi barem eden trofej.Tipceto e otrov...ili on igraa ili nikoj,i saa nadevi se da mu ode suto oti izgore,ne e sposoben da a razigra ekipata.Ja vidi rezultato,sozgazile ste gi ,a realno Amak ima dobra ekipa.Sokolov me iznenaduva pozitivno,mos lani takov bese od Bogojo so go gusese,koj li ke znae.
не заебави богојо да ве растуре.. ако игра тимски можно е да напраат нешто амак у првенството а ако игре сам ке га растуре екипатаЈас мислев дека Богоев ќе не растуре ама он се изгуби начисто:nesum: