Oвие тројца не се нешто посебно Ушко не е тој што беше слабо игра Грнето игра на стара слава не е тоа што беше во Струмица кога играше сега кај него се е сведено на пари и ништо друго а Огнен е добар играч ама склон на повреди така да ќе видиме што и како ќе биде.:salut:Da da.
Ognen Stojanovski
Grnvarov
Toni Simik
Tasovski
Zivcevik
LJuca e dobar
crnce nekoe i imat i drugi dobri igraci
sto zboris be??? pun e kako brod grne (mislam zena mu).Oвие тројца не се нешто посебно Ушко не е тој што беше слабо игра Грнето игра на стара слава не е тоа што беше во Струмица кога играше сега кај него се е сведено на пари и ништо друго а Огнен е добар играч ама склон на повреди така да ќе видиме што и како ќе биде.:salut:
Ама уште не се најгадна екипа. За да го добијат тој статус треба тренер да им биде Јорданчо Давитковlele se sobraa site gadovi na edno mesto... uffff tasovski te mrazam od dnoto na dusata !!!!!!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Ама уште не се најгадна екипа. За да го добијат тој статус треба тренер да им биде Јорданчо Давитков
Звани Мајмунчо:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: инаку вечер од 20-15 со Торус на затварањето на турнирот Димо коњот..:baeh::baeh::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
друже фала ти многу ама ептен ме изнасмеа!!не ми текна мене ама ич на давтиков!
Доста го лафиме ај ќе се преметка у гробот сеа така го викаа шо можам јас тукаДимо коњот. :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Исто! Аландрак си е аландрак :pos2:МОре каков Вегов да прашам заборавив :ija::kesa: