Че има тешка разделба.Alco Boys:cug::cug::cug:
Само шо основачот на групата ќе се враќа у Америка за една недела.....проклета је Америка и злато што сјааааа.....
Че има тешка разделба.Alco Boys:cug::cug::cug:
Само шо основачот на групата ќе се враќа у Америка за една недела.....проклета је Америка и злато што сјааааа.....
секоја чест ТАС за сите знамиња и заштитни знаци.никој ништо не коментира за уметнчките директори??ALCO BOYS LOZARI вечер сите на утакмица!!!
Абе он сакаш да каже дека одма ќе почните :angry1:.....незнам дали многу ги сакаш аеродромците или си толку искомплексиран од нив што во секој пост ги спомнуваш. Доста со провоцирање дајте пораснете со интернет хулиганство и препуцавања нигде не идеме
RESPECT! NEAM OBRAZ SEGA AMA SVATI ME !!! MOZE DA SE DESI I SO TVOJOT KLUB!!незнам дали многу ги сакаш аеродромците или си толку искомплексиран од нив што во секој пост ги спомнуваш. Доста со провоцирање дајте пораснете со интернет хулиганство и препуцавања нигде не идеме
Се пожалал на мала повреда, а и највероватно ке си оде. Не знаел да играе тимска игра, играл сам за себе и одиграл катастрофално лошо на турнирот во Бугарија и Рајковиќ го седнал на клупата..Победиме ами како, го забораив точниот резултат ама околу 25-26 разлика беше.
Морам да го пофалам Соколов, прва утакмица на дечкото а растураше, и плеј и бек играше и беше одличен, асистенции, тројки, влезови, добра одбрана, одлично деби на Соколов.
Кол си беше стандард, Станко тепаше се живо у рекет, одлично се движи, праве простор, учествува во секоја акција, супер беше и он.
И Мачка беше солиден, 3 тројки мислам дека даде, со оглед паузата која ја направи одлично игра.
Михајловски конечно се врати, и тоа како се врати, со Станко се страшно присуство у рекет, најголеми тепачишта се, тешко му на противничките центри со овие двајца заедно во игра.
Другите сите беа ОК во главно.
Мекензи не играше, зошто и јас не знам.
Drugar a toa uuuuuuuuu bese nameneo za pokojniot ili toa bese samo navivanje?ова е персонално ги оградувам сите членови од лозари од овој пост!!!
ова е за менагментот на фени индустриес (знам дека аеропедерцињата ке јадат гомна ама кој ги ебе ) на денешнава утакмица се деси револт од цела трибина на некојси мртов димо коњот кој го свлекол градот од крадење на кеш и му вратија со ууууууу ма кој го ебе ако е мртов беше, брат ми извлечен надвор за тоа е мојот револт со овој пост, ПОЧИТ КОН СИТЕ ЛОЗАРИ КОЈ ЈА НАПУШТИЈА ТРИБИНАТА И ОСТРО СЕ СПРОТИСТАВИЈА НА ГЕСТОТ ОД ДОМАЌИНИТЕ FUCK YOU ALL !!!!!!
и се оградувам од форумот извенете сите читатели извенете морама јас сум.......