Фан Клуб : Фени Индустри

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Вечер задолжително сите на утакмица!!!!!

Ние Лозарите нема да бидиме многу организирани него кој ќе се собериме у салата тиа ќе бидиме
Осеќам дека ќе му го перниме сув на татарите:kesa:

Член од
3 јуни 2008
Мислења
494
Поени од реакции
0
пишува во македонски спорт дека дарко соколов нема да настапува на турнирот.јас пак се надевав дека ќе го видиме барем некоја минута.еве го распоредот на натпревари за тие од другите градови ако сакат да го посетат турнирот
1. КОЛО

22. СЕПТЕМВРИ (ДЕНЕСКА):

18.00: Слога-Краљево - АМАК-СП

20.00: Отворање на турнирот

20.15: Фени Индустри - Рилски Спортист

2. КОЛО

23. СЕПТЕМВРИ (ВТОРНИК):

18.00: АМАК-СП - Фени Индустри

20.00: Рилски Спортист - Слога-Краљево

3. КОЛО

24. СЕПТЕМВРИ (СРЕДА):

18.00: Рилски Спортист - АМАК-СП

20.00: Фени Индустри - Слога-Краљево
а плус тоа и влезот е слободен!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Срам да му е за воа шо ни го направија од тоа обезбедувањето да му го ебам племето:tapp::tapp::tapp:
Бевме околу 50 Лозари а после идеа уште и кога влеговме ги претставуваа играчите и ние за нашите еееееее па за нивните уууууу а и виа клошарите помислиле дека сме викале за некој мртовец(у негова чест шо се одржува турнирот)ууууууаааааа:tapp::tapp::tapp: и тиа од обезбедувањето го фана едно и го изнеси надвор демек ќе го бркат од салата ама после ни сами си испаднаме и не се вратиме:sakas_ust....да му ебам се живо на тиа ај сеа да не кажувам имиња :pusk:он ќе се праве главен у сталата штурец еден :uvo:
Се надевам дека се ќе се среде и дека тоа што се случи каа не не пуштија на Македонија и воа сеа нема да се повторе и незадоволството на некои членови ќе помина
Че видат они кој сме ни:tv:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Море кажи дека победиме 30 коша разилка не туку се жали.
Се драпам бе, не знаев дека така ви направиле, доста педерски потег.

Инаку да ви кажам дека и екипата на Слога го откажала учеството во последен момент па на нивно место дојдоа кошаркарите на Торус ( :vozbud: )

D

DeviL_32`

Гостин
Не беше преѓеска шо имаше нешто ново?? Победиме ли се деси ли некој скандал

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
................................

ова е персонално ги оградувам сите членови од лозари од овој пост!!!
ова е за менагментот на фени индустриес (знам дека аеропедерцињата ке јадат гомна ама кој ги ебе ) на денешнава утакмица се деси револт од цела трибина на некојси мртов димо коњот кој го свлекол градот од крадење на кеш и му вратија со ууууууу ма кој го ебе ако е мртов беше, брат ми извлечен надвор за тоа е мојот револт со овој пост, ПОЧИТ КОН СИТЕ ЛОЗАРИ КОЈ ЈА НАПУШТИЈА ТРИБИНАТА И ОСТРО СЕ СПРОТИСТАВИЈА НА ГЕСТОТ ОД ДОМАЌИНИТЕ FUCK YOU ALL !!!!!!
и се оградувам од форумот извенете сите читатели извенете морама јас сум.......

Attachments

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Победиме ами како, го забораив точниот резултат ама околу 25-26 разлика беше.
Морам да го пофалам Соколов, прва утакмица на дечкото а растураше, и плеј и бек играше и беше одличен, асистенции, тројки, влезови, добра одбрана, одлично деби на Соколов.

Кол си беше стандард, Станко тепаше се живо у рекет, одлично се движи, праве простор, учествува во секоја акција, супер беше и он.
И Мачка беше солиден, 3 тројки мислам дека даде, со оглед паузата која ја направи одлично игра.
Михајловски конечно се врати, и тоа како се врати, со Станко се страшно присуство у рекет, најголеми тепачишта се, тешко му на противничките центри со овие двајца заедно во игра.
Другите сите беа ОК во главно.
Мекензи не играше, зошто и јас не знам.

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
незнам дали многу ги сакаш аеродромците или си толку искомплексиран од нив што во секој пост ги спомнуваш. Доста со провоцирање дајте пораснете со интернет хулиганство и препуцавања нигде не идеме

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
незнам дали многу ги сакаш аеродромците или си толку искомплексиран од нив што во секој пост ги спомнуваш. Доста со провоцирање дајте пораснете со интернет хулиганство и препуцавања нигде не идеме
Абе он сакаш да каже дека одма ќе почните :angry1:.....:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
74
Поени од реакции
3
RESPECT! NEAM OBRAZ SEGA AMA SVATI ME !!! MOZE DA SE DESI I SO TVOJOT KLUB!!

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Победиме ами како, го забораив точниот резултат ама околу 25-26 разлика беше.
Морам да го пофалам Соколов, прва утакмица на дечкото а растураше, и плеј и бек играше и беше одличен, асистенции, тројки, влезови, добра одбрана, одлично деби на Соколов.

Кол си беше стандард, Станко тепаше се живо у рекет, одлично се движи, праве простор, учествува во секоја акција, супер беше и он.
И Мачка беше солиден, 3 тројки мислам дека даде, со оглед паузата која ја направи одлично игра.
Михајловски конечно се врати, и тоа како се врати, со Станко се страшно присуство у рекет, најголеми тепачишта се, тешко му на противничките центри со овие двајца заедно во игра.
Другите сите беа ОК во главно.
Мекензи не играше, зошто и јас не знам.
Се пожалал на мала повреда, а и највероватно ке си оде. Не знаел да играе тимска игра, играл сам за себе и одиграл катастрофално лошо на турнирот во Бугарија и Рајковиќ го седнал на клупата..

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
ова е персонално ги оградувам сите членови од лозари од овој пост!!!
ова е за менагментот на фени индустриес (знам дека аеропедерцињата ке јадат гомна ама кој ги ебе ) на денешнава утакмица се деси револт од цела трибина на некојси мртов димо коњот кој го свлекол градот од крадење на кеш и му вратија со ууууууу ма кој го ебе ако е мртов беше, брат ми извлечен надвор за тоа е мојот револт со овој пост, ПОЧИТ КОН СИТЕ ЛОЗАРИ КОЈ ЈА НАПУШТИЈА ТРИБИНАТА И ОСТРО СЕ СПРОТИСТАВИЈА НА ГЕСТОТ ОД ДОМАЌИНИТЕ FUCK YOU ALL !!!!!!
и се оградувам од форумот извенете сите читатели извенете морама јас сум.......
Drugar a toa uuuuuuuuu bese nameneo za pokojniot ili toa bese samo navivanje?

Kajgana Shop

На врв Bottom