Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ima najavi deka ova nema da bide konecniot roster na K.K Feni Industri.Najverojatno ke se nosi uste eden stranec.Ocigledno ke se obrabotat podgotovkite pa da se vidi koj i kako fali pa ke se bara igrac pred pocetokot na sezonata...

P.S
Aj neka mi e cestito 1000-toto mislenje :pipi:

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
eeeee vaka sega.bev na rakomet sega i go vidov miki videnovic i mi kaza deka utakmicata e utre samo neznaese koga tocno. vikase moze 5, 5 i 30, ili 6 ama BEZ PUBLIKA neznam poradi koi pricini.pozz

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
eeeee vaka sega.bev na rakomet sega i go vidov miki videnovic i mi kaza deka utakmicata e utre samo neznaese koga tocno. vikase moze 5, 5 i 30, ili 6 ama BEZ PUBLIKA neznam poradi koi pricini.pozz
Изгледа е во 5 и 30. А за тоа без публика ке видиме, го знам секое дупче на јасмин, ако треба и од прозорецот на wc то ке влезам ама па ке а гледам утакмицата :pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ја со Ѓоко Кумата се знам, он че ме прошверцува:pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Еве сега само што се јавивме кај помошниот тренер на Фени Дрмата и тој ни кажа дека утре ќе се прецизирал терминот кога ќе се играе со Фершпед у Кавадарци и утре нема да има утакмица така да немојте да се изластите само за џабе до салата а ништо да не видите.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
laze kolku da nema narod da ne se pravat zbrki.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Koa збрка бе шо да ќе го тепаме СИмиќ :pos2::pos2::pos2:и на сета таа од 1000 души народ повеќе нема да се збере башка Дрмата до сега не не лажел никогаш не па сеа за една никаква пријателска:toe:немате гајле најверојатно у сабота ќе се играе за гроздоберот речи он да а натамамеле да имало ајле народ гости од страна едно друго...:helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Koa збрка бе шо да ќе го тепаме СИмиќ :pos2::pos2::pos2:и на сета таа од 1000 души народ повеќе нема да се збере башка Дрмата до сега не не лажел никогаш не па сеа за една никаква пријателска:toe:немате гајле најверојатно у сабота ќе се играе за гроздоберот речи он да а натамамеле да имало ајле народ гости од страна едно друго...:helou:
Utre igrae reprezentacijata so Letonija vo 17 : 30 takada najverojatno nema da ima kosarka...

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
nema sansa ke ima saem na vino vo jasmin.kaj ke igraat? vo partizan?
nema sansa mora da e vaa nedela

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
da ne se prosete nakoj do salata deneska be.drmata izgleda ve izlagal.mislam deka sega igraea od 5 i 30.ako znae nekoj rezultat neka kaze

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
da ne se prosete nakoj do salata deneska be.drmata izgleda ve izlagal.mislam deka sega igraea od 5 i 30.ako znae nekoj rezultat neka kaze
Бога ми јако не еба Дрмата синоќа и ја не отиди инаку се играело да од 17 30 е сеа чекам да и кажат резултат па ќе го напишиме.:salut:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
F.Industri-F.Rabotnicki:75-82
Mnogu slabo izigrame a posebno slabo izigra Cekovski.:kesa:
Аман бре даа уште ли лоши вести за денеска море ја изморен од лозјето ќе ме ударе од виа кошаркарите даа првен репрезентацијата се па кошаркарите аа воа мора да има нешто ни има некој фрлено некоа маѓиа:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::tapp::tapp::tapp: Ејди Станко Станко само фалби однего еден Симиќ уши да те надиграе:tapp::tapp::nesvest::drk::drk:

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Тоо а оплескале работата како може така да си дозволат бе ногу е неозбилен Чековски се нешто му смета нему само се мрште

Kajgana Shop

На врв Bottom