- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
Не е точно. Ти и уште неколку души кажавте дека сте нашле јаки спонзори (а под јаки никако не се подразбира да финансираат само 40 % од финансиите) и немој да ме убедуваш дека поради тоа што го уапсија Заев пропадна Струмица, пошо и самиот знаеш дека пред два месеци човекот јавно кажа дека со многу мал дел ќе финансира. Што има Груевски ако го растури клубот не ми е јасно, него го интересира само политика, а никако спорт. Го спомна Вардар дека биле слаби, само не знам за кој Вардар збориш затоа што има два клуба. Едниот е во втора лига и се вика Вардар Осигурување, а вториот е Вардар 2000 кој е во Прва лига. Инаку и ја слушнав дека Димче Тасовски е нов член на Работнички.Сега кога незнаеш ништо подобро кути си...Што,што реков не беше точно?Струмица најде спонзори,но да даваат 40% во клубот...Другите 40% Зоки,20 Панајот....А без Зоки клубот ке беше како еден обичев Вардар,а Струмица да се бламира не ни помислуваше...Зоки се откажа од спонзорство,на власта целта и беше да го растури клубот и успеа во тоа...А за Диме ми кажа помошниот тренер на Работнички сега ако ме излажа незнам.:smir:Позз,и не се фајќај на карење право.