Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Сега кога незнаеш ништо подобро кути си...Што,што реков не беше точно?Струмица најде спонзори,но да даваат 40% во клубот...Другите 40% Зоки,20 Панајот....А без Зоки клубот ке беше како еден обичев Вардар,а Струмица да се бламира не ни помислуваше...Зоки се откажа од спонзорство,на власта целта и беше да го растури клубот и успеа во тоа...А за Диме ми кажа помошниот тренер на Работнички сега ако ме излажа незнам.:smir:Позз,и не се фајќај на карење право.:tapp:
Не е точно. Ти и уште неколку души кажавте дека сте нашле јаки спонзори (а под јаки никако не се подразбира да финансираат само 40 % од финансиите) и немој да ме убедуваш дека поради тоа што го уапсија Заев пропадна Струмица, пошо и самиот знаеш дека пред два месеци човекот јавно кажа дека со многу мал дел ќе финансира. Што има Груевски ако го растури клубот не ми е јасно, него го интересира само политика, а никако спорт. Го спомна Вардар дека биле слаби, само не знам за кој Вардар збориш затоа што има два клуба. Едниот е во втора лига и се вика Вардар Осигурување, а вториот е Вардар 2000 кој е во Прва лига. Инаку и ја слушнав дека Димче Тасовски е нов член на Работнички.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Не е точно. Ти и уште неколку души кажавте дека сте нашле јаки спонзори (а под јаки никако не се подразбира да финансираат само 40 % од финансиите) и немој да ме убедуваш дека поради тоа што го уапсија Заев пропадна Струмица, пошо и самиот знаеш дека пред два месеци човекот јавно кажа дека со многу мал дел ќе финансира. Што има Груевски ако го растури клубот не ми е јасно, него го интересира само политика, а никако спорт. Го спомна Вардар дека биле слаби, само не знам за кој Вардар збориш затоа што има два клуба. Едниот е во втора лига и се вика Вардар Осигурување, а вториот е Вардар 2000 кој е во Прва лига. Инаку и ја слушнав дека Димче Тасовски е нов член на Работнички.
Ке се разјаснат некои работи за многу брзо време...:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Eве малку инфо за играчот што треба да дојде кај нас на проба за последната сезона помината низ бројки колку поени асистенци ова она можете да ги видите на оваа страна.http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.ulebcup.com/resourceserver/9447/b5de75e9-26b9-4125-bb5c-30691cab4e9b/3c8/rglang/en-US/filename/b5d.jpg&imgrefurl=http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer%3Fgamecode%3D15%26pcode%3DBTP&h=160&w=128&sz=5&hl=mk&start=19&um=1&tbnid=q0H09jiUGRl_OM:&tbnh=98&tbnw=78&prev=/images%3Fq%3DDoron%2BSheffer%26um%3D1%26hl%3Dmk%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:mk:eek:fficial%26sa%3DN

Инаку што сретнав Информации за него има играно во Макаби тел авив со кој играше во финалето на Евролигата во 2000 година кога изгубија од Панатинаикос но исто така има освоено Улеб куп со екипата Хапоел Ерусалим во сезоната 2002/03 за него интересна е информацијата дека играл во еден од најдобрите американски колеџи Конектикат каде што бил еден од најдобрите играчи и воедно биле шампиони во нивната дивизија.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Eве малку инфо за играчот што треба да дојде кај нас на проба за последната сезона помината низ бројки колку поени асистенци ова она можете да ги видите на оваа страна.http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.ulebcup.com/resourceserver/9447/b5de75e9-26b9-4125-bb5c-30691cab4e9b/3c8/rglang/en-US/filename/b5d.jpg&imgrefurl=http://www.ulebcup.com/ulebcup/home/on-court/players/showplayer?gamecode=15&pcode=BTP&h=160&w=128&sz=5&hl=mk&start=19&um=1&tbnid=q0H09jiUGRl_OM:&tbnh=98&tbnw=78&prev=/images?q=Doron+Sheffer&um=1&hl=mk&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:mk:official&sa=N

Инаку што сретнав Информации за него има играно во Макаби тел авив со кој играше во финалето на Евролигата во 2000 година кога изгубија од Панатинаикос но исто така има освоено Улеб куп со екипата Хапоел Ерусалим во сезоната 2002/03 за него интересна е информацијата дека играл во еден од најдобрите американски колеџи Конектикат каде што бил еден од најдобрите играчи и воедно биле шампиони во нивната дивизија.
Spored brojkite i negovata istorija ne somneno se raboti za jak kosarkar za nasi uslovi.8,4 poeni po natprevar vo eden ULEB Cup se sosema solidni.Ako zabelezavte procentot za tri mu e 47,4.
Ke ima jako sutersko sou...Doron,Lorens Mek Kenzi,Dimitrovski,Prekovik i Donald vo prv red.Posle mekite race na:Samarzdiev,Radulovik,Gurov.I sekako od pozadina znae da iznenadi i Gocevski pa i Cekovski ponekogas

Член од
7 август 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Дечки чичкови Кол сигурно че остане. Ај позз

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
На проба во Фени е Sheffer Doron (израелец), игра на позиција бек и е премногу искусен со неговите 36 год.... Минатата сезона бил во тимот на хапоел (израел).
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ISR&PlayerID=18172
Значи горенаведениот Sheffer Doron поради неколку причини отпаѓа од комбинација како ново засилување. На проба дојде вториот израелец Ali Yosef кој доаѓа од Maccabi Haifa, игра на позиција 1 и 2. Има играно во Hap.Y.Megido, Wisla Kr, Hap.Zfat, St.John's, Hapoel Herzliyya. Вчера пристигна во Кавадарци и го обработи првиот тренинг. Сега се чека да се Врате Емил и да каже шо натаму со него:smir:
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=ISR&PlayerID=128879

Член од
2 јуни 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
a koi se pricinite poradi koi Doron nema da ostane? i dali znae nekoj koga imaat trening kosarkarite.pozz

Член од
7 август 2008
Мислења
12
Поени од реакции
0
Ѓоа ненормални се на тоа време,ама кај чи Томето нема заебанции :vozbud::vozbud::vozbud:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ѓоа ненормални се на тоа време,ама кај чи Томето нема заебанции :vozbud::vozbud::vozbud:
Чи Томето вчера не беше на тренинг и башибозук одма не се умни :pos2::pos2: а од денеска мамето ќе му се расплаче:pos2::pos2: инаку Цола денешниот тренинг ќе го одработе на к7 на базентот:pos2::pos2: и тоа по негово барање сето е улаво це опие тоа сеа :pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Чи Томето вчера не беше на тренинг и башибозук одма не се умни :pos2::pos2: а од денеска мамето ќе му се расплаче:pos2::pos2: инаку Цола денешниот тренинг ќе го одработе на к7 на базентот:pos2::pos2: и тоа по негово барање сето е улаво це опие тоа сеа :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ako se saka rezultati nemoze taka.I dase bez kontrola oni sami treba da se svesni deka treba da ima disciplina.Zimat po ilijadnici evra so e 10 tina pati i poveke od prosecnata plata vo Makedonija.Pa zatoa treba da se otkazat od pienkite.Ako sakaat od sport da zimaat golemi plati...
I mnogu pati posebno ovie od F.A ja ismejuvaa kavadareckata publika koga mu svirese na kosarkarite koga izgubija doma od Strumica.Kavadarci e malo mesto i najgolem del od graganite leb jadat od Feni Industri(se misli fabrikata) i se sokapuvaat od rabota cela godina za da zarabotat toa sto na primer Stanko go zima za mesec dena.I seto e vred ama narodot e izrevoltiran oti lani cesto se slucuvase sekojdnevno da se gledaat kosarkarite kako piat alkohol po lokalite a utre denta na terenot bile mrtovci.I zatoa bea tie svirezi po prviot poraz.Ne od lozarite tuku od obicniot graganin.Se vrti pomislata kakov standard ke ima Kavadarci dokolku tie polovina milion evra se raspredelat za zgolemuvanje na platata ili pak zgolemuvanje na vrabotenosta?Prosta matematika.Feni ima 1000 vraboteni po 10000 den prosecna plata.ili gruba brojka od 2.000.000 evra godisna plata za site vraboteni.Znaci taa plata od 10.000 stanuva 12.500.So znaci vo grub prevod deka sekoj vraboten vo feni mesecno dava po 2.500 den za K.K Feni.Sekako toa e hipoteticki no na rabotnata masa toa mu deluva vistinito i realno...
Celta mi bese deka tie se profesionalci i nemozat taka da se odnesuvaat pred ocite na 40.000 narod.I treba da bidat kaznuvani prekrsitelite...

Kajgana Shop

На врв Bottom