Фан Клуб : Фени Индустри

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
so se desilo u prvo poluvreme?????????????

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
али тоа што се случи во првото полувреме не смее да се повтори
Мислиш првата четвртина беше катастрофа. Веќе во втората се опоравивме и се одеше од рака, ооооу какви беа само цепелините и забивањата на Кол..страшен натпревар, сите беа на доста добро ниво...
и ајде нека ни е честита првото ФИНАЛЕ....

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
feni gubese prva cetvrtina 15 razlika e toa se sluci

Член од
14 март 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
no potoa so dobra igra napravija dobra razlika i plus imase i tri cetiri cepelini od strana na feni i nekolku atraktivni kucanja od strana na donald kol

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Да, да, прва четвртина лоши бевме ама после се поправивме, прв цепелин Прековиќ-забивање од Кол, втор Поповиќ-Кол без забивање ама многу атрактивно

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Честитки за победата, и за првото финале. конечно Фершпед нема да го има во финалето, традицијата е нарушена (иако повеќе посакував Фершпед да биде во финале, ама тоа е поквалитетни сте)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Zabivanata na Donco bea zakon.zver e covekot.Sepak vakva realizacija kako denes za tri poeni ne treba dase povtori.Koga ce vide deka ne odi treba da se barat reseniata so vlezovi.Sepak krajniot rezultat ne ostava prostor za poplaki,takada neka ni e cestito prvoto finale i se nadevam na prva sampionska titula...

P.S
Da ne znae nekoj zosto Radulovik ne go pustat vo igra???

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Zabivanata na Donco bea zakon.zver e covekot.Sepak vakva realizacija kako denes za tri poeni ne treba dase povtori.Koga ce vide deka ne odi treba da se barat reseniata so vlezovi.Sepak krajniot rezultat ne ostava prostor za poplaki,takada neka ni e cestito prvoto finale i se nadevam na prva sampionska titula...

P.S
Da ne znae nekoj zosto Radulovik ne go pustat vo igra???
радулович не го пуштаат поради истата причина мене што не ме пуштаат:pos::pos::pos::pos:
се заебавам закон е човекот(али за 3-ки)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Сега ке чекате уште најмалку 2 утакмици ... се надевам предвиденото финале ке биде фени-струмица

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Море ќе биде ли ваа работа, ќе ја освоиме ли титулата, шо викате а, чим до тука стигнавме ја мислам иаме големи шанси да ја освоиме

Kajgana Shop

На врв Bottom