- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
али тоа што се случи во првото полувреме не смее да се повториОоооаааоо, каква утакмица летаа парчиња од Работнички ги здробивме, само вака да продолжиме у финале
али тоа што се случи во првото полувреме не смее да се повториОоооаааоо, каква утакмица летаа парчиња од Работнички ги здробивме, само вака да продолжиме у финале
Мислиш првата четвртина беше катастрофа. Веќе во втората се опоравивме и се одеше од рака, ооооу какви беа само цепелините и забивањата на Кол..страшен натпревар, сите беа на доста добро ниво...али тоа што се случи во првото полувреме не смее да се повтори
pa gubevme 15 razlikaso se desilo u prvo poluvreme?????????????
радулович не го пуштаат поради истата причина мене што не ме пуштаатZabivanata na Donco bea zakon.zver e covekot.Sepak vakva realizacija kako denes za tri poeni ne treba dase povtori.Koga ce vide deka ne odi treba da se barat reseniata so vlezovi.Sepak krajniot rezultat ne ostava prostor za poplaki,takada neka ni e cestito prvoto finale i se nadevam na prva sampionska titula...
P.S
Da ne znae nekoj zosto Radulovik ne go pustat vo igra???
а ти шо мислиш?pobedime liiiiiiiii? ja se uspav i ne dojdov na utakmica
абе и јас мислам дека ке одете вие натаму али вие како викавте ај сеа со фершпед ова онаSto vie da ne mislite deka Mzt ke e vo finale:pos2: