Амир Абед – Претседател ( amir.a@feni.com.mk )
ццц овој и мејл си оставил на сајтот... ај покасно ќе му напишам две-три слатки речи
150 лозари се де!!! Ти каде броиш? Знаше да собираш??!?! Вкупно 150 Лозари на сите 5 утакмици дома што ги играа, на тоа мислеше чоекот :pos2:2. Кажи ми ти каде ги изброја 150 Лозари и повеке ...
dzabe e seta raspravija samo edno moze da se kaze FENI E SHAMPION I KE OSTANE SHAMPION FOREVER toa neka mu bide jasno na site onie koj se pravat sosila glupi i so nemozat da svatat
Е за ова зборев, гледајте колку тапа народ сте, па после ке ми кажувате дека сте сакале за кошарка да зборитеajduci zakon . lozari-kozari
hehe strumica 2005 100- 85 feni nov sampion e strumica 2005
На оваа песнава, цела сала во Аеродром ви се помоча од смеење. Посмешна е и од Ени-мени-сени. Зашто ги поздравуваш Чкембари бе? Хахахахаха Побратимени групи во иста земја хахахахахаха и уште ми се нарекуваат навивачки групи. Лозари се само подружница, филијала на Чкембари.SLUSAJ VAMU I DOBRO ZNAJ
NIE SME LOZARI OD TIKVESKI KRAJ
ZA FENI NAVIVAME
ZIVOTOT GO DAVAME
I KOGA CE POBEDIS
I KOGA CE IZGUBIS
FENI NAS MAKEDONSKI
V SRCE CE NI OSTANIS
LOZARIIIIIIIIIIIIII ISTOK POZZ DO SITE LOZARI I DO CKEMBRAI BITOLA POZZZ
На оваа песнава, цела сала во Аеродром ви се помоча од смеење. Посмешна е и од Ени-мени-сени. Зашто ги поздравуваш Чкембари бе? Хахахахаха Побратимени групи во иста земја хахахахахаха и уште ми се нарекуваат навивачки групи. Лозари се само подружница, филијала на Чкембари.
Abe deca deca mnogu mi e krivo zavas.da mi go jadat kuro lozarite kak ke odjdat tuka vo strumica
E ova e stvarno mnogu smesno jas neznam so cekaat drugite na forumov so ne fanat site da se smeat.:salut:ne be ne im se smeevme :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: mene edno vreme mi dojde i da zaplacam od muke, posto si rekov ne e mozno da se izmisli vakva pesna , greota se luge i zal mi e i za toj sto ja izmislis kuzne kako se custvuval :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
abe decane li znat ekipite na strumica, pelister ,mzt,rabotnicki,sokoli, amak
vardar. da si napravat nova liga da gi majnat na feni. po ubava ke e ligata be z feni da vi kazam.
ajduci zakon .
Momce ti si nesto bolen ili mene mi se cine taka ili pak se plasis od FENI ili pak si mnogu mal edno od ovie raboti mora da e :smir: .abe decane li znat ekipite na strumica, pelister ,mzt,rabotnicki,sokoli, amak
vardar. da si napravat nova liga da gi majnat na feni. po ubava ke e ligata be z feni da vi kazam.
ajduci zakon .
abe decane li znat ekipite na strumica, pelister ,mzt,rabotnicki,sokoli, amak
ajduci zakon .
Така е. Немаме посебна песна. Имаме репертоар од три песни само, како вас сме пффффффф.Абе скопјани може погласно навивате ама и ви немате некоа посебна песна, цело време само оооооооооооооооооо скопјееееееееееееееееееееее, ја не знам како не ве заболе грлото и не се правите посебни оти сите сте срање до еден!
да де, од вас ја украдовме.Koj nasol da kazue kakva pesna bila vi kakvi pesni imate samo naa NAPRED SKOPJE i taa vi e ukradna.