Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Гледате ли колку сте ненормални, тоа е тој селски менталитет што ви го зборам и немојте и вие ко ЦПБ само титули да дробите, а плус на погрешен човек му збориш за титули (кога сме веќе кај тоа, за Работнички навивам у кошарка), МЗТ го земав само за пример, а треба и вие истото да го направите не само да негирате и да се удирате у груди, а за тие "мажишта" што ми се закануваат по ПП и репутации ќе им порачам нека не се палат многу и кај што нема аргументи почнуваме со навреди и закани, познато е тоа, а познато е и дека имате срце како лешник и ќе се видиме до година ако Вардар испадне од лига и ќе имате можност да се докажете
Се гледа по муабетот кој е носител на селски менталитет. Се најубаво.

--- надополнето ---

Ете пошто ти не си, побиј ме со „фактите“.
Па ништо бе срце, јас кога не сум сигурен во нешто не се чукам по гради свакаш? Ти ем не си сигурен ем зборуваш. Гледаш?

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Сигурен сум, не ми требаат никакви напишани факти за да бидам сигурен во тоа, ти кажав доволно ми е тоа шо не сум ретардиран. ;)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.975
Поени од реакции
16.356
Сигурен сум, не ми требаат никакви напишани факти за да бидам сигурен во тоа, ти кажав доволно ми е тоа шо не сум ретардиран. ;)
Чекај, сакаш да кажиш дека на секој меч на МЗТ има во просек од 1200 гледачи?

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Значи сигурен си без да погледнеш официјална статистика, иако МОЖЕБИ тука некаде е посетеноста и таму и таму. Можеби има некоја мала разлика но дури не се провери на хартија не е ништо сигурно. Во Кавадарци си бил можеби кога гостува МЗТ за другите утакмици ниту си видел ниту знаеш.

Али ти си сигурен без да си сигурен со подкрепен податок - тоест реално немаш поим.
Се најубаво и тебе.

Имам и попаметна работа од тоа да се расправам со некој шо мисле дека е сигурен а не е сигурен. И шо мисле дека не е ретардиран. :)

--- надополнето ---

Чекај, сакаш да кажиш дека на секој меч на МЗТ има во просек од 1200 гледачи?
Остај го бе ти па :)

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.911
Поени од реакции
1.555
Ти кажав додека не ми ги приложиш фактите ја ќе им веруем на моите очи и извори биле тие пишани или не. Смешен си само коа кажуваш дека Фени предизвикува поголем интерес од МЗТ, да сум на твое место не би ни пробувал да праам вакви небулозни споредби. Како и да е, ова е мојот последен пост тука додека не видам компарација на бројки Јасмин - Јане Сандански, ќе ве оставам да си ја славите интернационалната титула. ;)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Ти кажав додека не ми ги приложиш фактите ја ќе им веруем на моите очи и извори биле тие пишани или не. Смешен си само коа кажуваш дека Фени предизвикува поголем интерес од МЗТ, да сум на твое место не би ни пробувал да праам вакви небулозни споредби. Како и да е, ова е мојот последен пост тука додека не видам компарација на бројки Јасмин - Јане Сандански, ќе ве оставам да си ја славите интернационалната титула. ;)
Фала, и јас ке им верувам на моите очи и уши, да сум на твое место не би ни почнувал дискусија од овој вид како што почна ти, без да бидам поткрепен со докажани бројки.

Благодариме за оставањето на славењето па бујрум на славје :)
:pehar: :pehar: :pehar:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Па секако дека ке има поголем интерес сите сакаат да го гледаат шампионот на македонија и на БИБЛ неголи да гледаат тим без титула и победа над Реал Мадрид која била во времето на тито.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Па секако дека ке има поголем интерес сите сакаат да го гледаат шампионот на македонија и на БИБЛ неголи да гледаат тим без титула и победа над Реал Мадрид која била во времето на тито.
Немој сеа батали остај :) Јасно е кој е кој така да нема шо повеќе муабет да се праве :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
А во фудбал за Тиквеш, во кошарка за Фени!? Тоа што е, море к(л)озар!?
Тоа ни се единствени спортски клубови,а да навиваш за Вардар фудбал(член на СД Вардар) и да навиваш за Работнички кошарка(СД Работнички)... :uvo:

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Одиш на стадион пуши Работнички после во сала напред Работнички или пак обратно.:nesum:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Е да, под еуфорија сме уште...за жал немате вкусено ваква еуфорија...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Убава дискусија се водеше околу НЛБ се додека не се вметна муабетот оклу групите кој секогаш се расипува.Инаку знаеме сите каква поготово Скопската турли тава тифо сцена,а и таква каква што е неможе секој да ја критикува,поготово не група што на финале Балкаснка лига во свој град беа 70 души(извинете секогаш сум објективен,но ми нема смисла ова вашево).

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.160
Поени од реакции
46.267
Рајкович самиот се изјасни дека цел на Фени не е НЛБ, самиот кажа дека во БИБЛ ќе тераат и наредна година, условот за влез во НЛБ е еден и единствен, финансиска подлога, асален град ( во близина да има аеродром )и добра сала, кој и да иде од Скопје во индина у НЛБ ( сега за сега само МЗТ преговара за тоа а конкуренција им се Ефес, тим од бугарија и Макаби ) ќе игра во Борис Трајковски, сала која е кока кола за било која друга сала во земјава, 5 пати е подобра и ги задоволува стандардите за да се игра во НЛБ лигата.

Фени има финансиска подлога но проблем е градот и салата како и немањето на аеродром во близина, затоа и воопшто не ни преговараат за да влезат во таа лига, во никој случај не можат да парираат од тој аспект на другите тимови, за разлика од некоја скопска екипа.

п.с. Титулите, и местото во првенство не се релевантни и не се предуслов за влез во НЛБ.

Член од
12 мај 2009
Мислења
105
Поени од реакции
91
Рајкович самиот се изјасни дека цел на Фени не е НЛБ, самиот кажа дека во БИБЛ ќе тераат и наредна година, условот за влез во НЛБ е еден и единствен, финансиска подлога, асален град ( во близина да има аеродром )и добра сала, кој и да иде од Скопје во индина у НЛБ ( сега за сега само МЗТ преговара за тоа а конкуренција им се Ефес, тим од бугарија и Макаби ) ќе игра во Борис Трајковски, сала која е кока кола за било која друга сала во земјава, 5 пати е подобра и ги задоволува стандардите за да се игра во НЛБ лигата.

Фени има финансиска подлога но проблем е градот и салата како и немањето на аеродром во близина, затоа и воопшто не ни преговараат за да влезат во таа лига, во никој случај не можат да парираат од тој аспект на другите тимови, за разлика од некоја скопска екипа.

п.с. Титулите, и местото во првенство не се релевантни и не се предуслов за влез во НЛБ.
Доста тропате глупости - на сајтот на НЛБ лига све пишува, само некој треба да прочита. Минимум сала со 2000 седишта и хотел во градот со мин. 18 кревети.
Александравац да не има аеродром ?или Вршац ?? а имаат тимови во НЛБ.

Kajgana Shop

На врв Bottom