Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Together Lozari ја имаше честа да ми го видиш суратот, мислам дека доста ти беше пошто очекував нешто да кажеш за суратот мој али...
E za toa deka ce ni se smeite ce vidime tamu ima vreme se ce si dojde na svoe mesto kako sto trebaa sigurno ke im se smeeme
:pos2: :pos2: :pos2: POJMA NEMAS SO PISIS NIE SI GO SAKAME FENI I SME VO TEK SE SO SE SLUCUVA SO FENI I SO MAKEDONSKATA KOSARKA AKO NES NE TI E JASNO MOZE DA PRASAS VO VRSKA SO KOSARKATA OKmafijo ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj epten ste otideni
Абе Радикал да ти кажам не ти го видов суратот пошто сега еве за прв пат од синоќешниот пост се уклучивам,абе немам мерак да ти го видам суратот туку ти не сакаше да се упознајме незнам зошто изгледа имаш некоја причина за тоа инаку ми е чест да иам како тебе соговорник кој знае доста информации за мак баскетот во неговата изсторија јас сум доста помал од тебе и не сум запознаен доволно па добро би ми дошло некои добри информации.Together Lozari ја имаше честа да ми го видиш суратот, мислам дека доста ти беше пошто очекував нешто да кажеш за суратот мој али...
Еј мафијо имам една ногу јака информација. Доколку Фени биде шампион за идната сезона ке има 1 милион евра за засилување. Тоо тогаш стварно може да се направе топ тим и за во европа. Информациите се точни.
a ako ne bide ke se raspadneteЕј мафијо имам една ногу јака информација. Доколку Фени биде шампион за идната сезона ке има 1 милион евра за засилување. Тоо тогаш стварно може да се направе топ тим и за во европа. Информациите се точни.
Дај не заебави бе ? Месечен профит 25 милиони евра ?Ништо не е чудно за еден милион евра. Фирмата Фени има месечен профит од околу 25 милиони евра, додека годишен околу 300 милиони евра, така што можат да одделат 1 милион. А доколку не бидеме шампиони ке има по мал буџет за засилување. Тимот во никој случај нема да се распадне.