Фан Клуб : Фени Индустри

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Together Lozari ја имаше честа да ми го видиш суратот, мислам дека доста ти беше пошто очекував нешто да кажеш за суратот мој али...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Together Lozari ја имаше честа да ми го видиш суратот, мислам дека доста ти беше пошто очекував нешто да кажеш за суратот мој али...
Абе Радикал да ти кажам не ти го видов суратот пошто сега еве за прв пат од синоќешниот пост се уклучивам,абе немам мерак да ти го видам суратот туку ти не сакаше да се упознајме незнам зошто изгледа имаш некоја причина за тоа инаку ми е чест да иам како тебе соговорник кој знае доста информации за мак баскетот во неговата изсторија јас сум доста помал од тебе и не сум запознаен доволно па добро би ми дошло некои добри информации.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
jas kako da nasetuvam koj e together lozari.

na utakmica da ne bese so dres od partizan i so kapce edno zelenkasto?

Член од
13 февруари 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Еј мафијо имам една ногу јака информација. Доколку Фени биде шампион за идната сезона ке има 1 милион евра за засилување. Тоо тогаш стварно може да се направе топ тим и за во европа. Информациите се точни.

V

Viktoranius

Гостин
Еј мафијо имам една ногу јака информација. Доколку Фени биде шампион за идната сезона ке има 1 милион евра за засилување. Тоо тогаш стварно може да се направе топ тим и за во европа. Информациите се точни.

Чекај бе мафијаш ? Еден милион евра буџет или само за засилување ке одат тие пари ?

Ако се само за засилување ќе имате дрим тим. Поздрав.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
a ako ne bide ke se raspadnete

ova ti e od prva raka.

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
Ништо не е чудно за еден милион евра. Фирмата Фени има месечен профит од околу 25 милиони евра, додека годишен околу 300 милиони евра, така што можат да одделат 1 милион. А доколку не бидеме шампиони ке има по мал буџет за засилување. Тимот во никој случај нема да се распадне.

V

Viktoranius

Гостин
Ништо не е чудно за еден милион евра. Фирмата Фени има месечен профит од околу 25 милиони евра, додека годишен околу 300 милиони евра, така што можат да одделат 1 милион. А доколку не бидеме шампиони ке има по мал буџет за засилување. Тимот во никој случај нема да се распадне.
Дај не заебави бе ? Месечен профит 25 милиони евра ?

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Се мисли на Фени Индустри не на клубот...

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
epa vaka decki po se izgleda ne ste zapoznaeni so kolkava para raboti feni ami decki tie zimat i povece od 25 milioni evra mesecno i kako sto kaza lozerce ako bidime prvi odgodina ce imame drim tim toa e jasno kako bel den

Kajgana Shop

На врв Bottom