Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
16 јануари 2008
Мислења
631
Поени од реакции
0
А зошто? Сигурно има некој профит од тоа. Не може сите клубови да уложуват само во нешто, а да немат профит од тоа. Тогаш клубот ке постое само за да се докаже дека има пари, и само во минус ке оде.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
:pos2: :pos2: :pos2: ok ok znaci vaka radikal glavniot gazda na FENI NEMA DOJDENO VO MAKEDONIJA inace od kako sto ce kaze taka ce bide inace Amir mu e vnuk na gazdata i zatoa go postavil kako gazda na kk feni inace ako praviot gazda rece nema feni toa znaci deka nema feni neznam dali ti e jasno ali taaa e
И повеќе од јасно, него тебе што не ти е јасно? Нели не е евреј газдата? И сопстевникот и извршниот директор се евреи, јас тоа го кажував, вие ме негиравте, а сега пак дојде на моето...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
И повеќе од јасно, него тебе што не ти е јасно? Нели не е евреј газдата? И сопстевникот и извршниот директор се евреи, јас тоа го кажував, вие ме негиравте, а сега пак дојде на моето...
Дали јас реков дека не е евреин?И кој рече дека не е евреин де малце потсетисе на постовите и немој да викаш во множина дека те негиравме. И сега ќе ти кажам дека извршниот директор не е евреин туку грк,и Амир не е внук на газдата туку бил бивши припадник на разузнавачката служба во Израел но поради некои работи што ги направил бил избркан од таму инаку важи за човек од доверба на газдата што а Амир се гриже за обезбедувањето во фабриката односто се е под негова надлежност како што кажав вчера он е врската помеѓу овие нашите и тој газдата и шо има тука не јасно де кажи и не викај за сите дека сме кажале грешка туку ќе посочиш кој кажал грешка а не ти сите ни викаш сме те негирале..

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Дали јас реков дека не е евреин?И кој рече дека не е евреин де малце потсетисе на постовите и немој да викаш во множина дека те негиравме. И сега ќе ти кажам дека извршниот директор не е евреин туку грк,и Амир не е внук на газдата туку бил бивши припадник на разузнавачката служба во Израел но поради некои работи што ги направил бил избркан од таму инаку важи за човек од доверба на газдата што а Амир се гриже за обезбедувањето во фабриката односто се е под негова надлежност како што кажав вчера он е врската помеѓу овие нашите и тој газдата и шо има тука не јасно де кажи и не викај за сите дека сме кажале грешка туку ќе посочиш кој кажал грешка а не ти сите ни викаш сме те негирале..
Се извинувам на сите останати кои ги групирав во ист кош а не заслуижија...а, еве кој ме негираше и како:

neznam koku pati treba da ti kazam oti ne e evrein gazdata na feni ali taa ne moze da se razberis so da ti praam a inace ne vrla tolku pari za mak liga nego za vo evropa :smir:

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
decki feni e vaka
konstantinos daskalakis(generalen direktor na feni FABRIKATA)
beni ne go znam kako se preziva(direktor na konzorciumot so go ima feni)
amir(eden od direktorite na feni fabrikata,covek direktno praten od beni,a i pretsedatel na kk feni industri)
beni samo ednas ima dojdeno u makedonija,noa leto koga reprezentacijata igraese so izrael.tamu bese i mojot tatko oti rabote u feni i daskalakis. beni prasal(citiram): go ima li imeto na nasata fabrika?(a tamu se plakati so feni)
daskalakis mu odgovara(citat): ene gi. FENI. i vija mu vika aaaaa dobro. tija covek(beni) e milijarder i ne se znae kolku rudnici za dijamanti,za jaglen ima. isto taka,amir stana pretsedatel na klubot OTKAA dimitar gjorgjiev pocina,dotogasniot pretsedatel(bog da go proste)

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
decki feni e vaka
konstantinos daskalakis(generalen direktor na feni FABRIKATA)
beni ne go znam kako se preziva(direktor na konzorciumot so go ima feni)
amir(eden od direktorite na feni fabrikata,covek direktno praten od beni,a i pretsedatel na kk feni industri)
beni samo ednas ima dojdeno u makedonija,noa leto koga reprezentacijata igraese so izrael.tamu bese i mojot tatko oti rabote u feni i daskalakis. beni prasal(citiram): go ima li imeto na nasata fabrika?(a tamu se plakati so feni)
daskalakis mu odgovara(citat): ene gi. FENI. i vija mu vika aaaaa dobro. tija covek(beni) e milijarder i ne se znae kolku rudnici za dijamanti,za jaglen ima. isto taka,amir stana pretsedatel na klubot OTKAA dimitar gjorgjiev pocina,dotogasniot pretsedatel(bog da go proste)
За ова ме викаше? Мене целиот муабет ми беше дека Евреј ги дава парите и дека евреј е задолжен како ке се користат, а тука некој ми водеше инает. Битно му докажавте на него кој е кој, јас ниту сум многу упатен, ниту па нешто посебно ме интересира, само знаев дека е евреј и тоа сакав да го докажам, одкако вие поупатените му докажавте на Мики, јас на оваа тема немам што да кажам пошто има многу што се поупатени од мене во организационата структура на Фени

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
decki so cutite? da ne ste na lojzinjata da kroite oti deneska e sveti trifun, nasiot praznik

Kajgana Shop

На врв Bottom