Фан Клуб : Фени Индустри

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
ај сеа си поткачил некој и сеа сакаш медаља да ти закачат... полиција не вадеше, полиција и ВАС ве вадеше, и не мисли дека сте нешто појаки од нас, дали било у навивање и пеење или у нешо друго, тензиите опаднаа а сеа ти ако сакаш опет да изазиваш твој избор е... АЛИ СТВАРНО МИ ПАЃА ЖАЛ КОГА КЕ ВЕ ВИДАМ У ТОЛКУ МАЛА БРОЈКА ДА НАВИВАТЕ...јес да цела сала од време на време стануваше и све тоа ок али... :toe:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Само ќе го кажам како очигледно многу поискусен од цела група Козари:

Во недела ќе покажеме како се навива за клуб, а не против клуб!Мотивацијата на играчите не им се зголемува со песните:
-"Скопје Скопје, на кур Скопје"
-"1963"

-"Го ебам Вардар и Работнички..."
-"Скопје албанско"

И МНОГУ МНОГУ ДРУГИ...

РАБОТНИЧКИ ВО СРЦЕВО СИ ТИ!!!
Не ги обичам баш дечките и нивните ставови ама ова мора да се запази и запамти...

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ужасна статистика - 6/30 за три поени :pop:, 15/37 за два :party3:, Бошњак 0 (нула) поени :ija:, Гоцевски 2 (два) :icon_roll.
Светли точки - Кол 23 поени, Мираковски 13.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Абе до кога ке лажете,... Биле у скопје, кога ве чекавме пред сала... И 1 глава е скапана, сакле да признаете или не... А има дана за мегдана, среќа голема што не ве путија, инаку ке имаше интересни случки надвор... Сеа џабе е да се лафе, каа полицијата ве извади.. А ништо не кажа за типчето у вц-то а? :duel:
едит:внимавај на јазикот..ти избришав дел од постот
Хаха владе треба да поминеш до психијатар ти...изгледа дека си малку психички растроен од ќотекот во Скопје па сеа наоѓаш изреки...у вц ништо не се случи секогаш идеа по 3ца дечки после завршувањето а и не не пуштаа да идеме на утакмица така да не треси....друга работа му ја „скапал“ главата на некој јас бев погоден со батерија у глава па ништо не ми се деси....батеријата отиде назад...мој другар исто беше со батерија погоден...па и на него ништо не му е здрав и жив е..и таа батерија се врати назад....а тоа што немате памет што немате менталитет е вистина....од страна верувале или не леташе зеленчук...имаше една пиперка и неколку компири хахаха(сериозно)

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Хаха владе треба да поминеш до психијатар ти...изгледа дека си малку психички растроен од ќотекот во Скопје па сеа наоѓаш изреки...у вц ништо не се случи секогаш идеа по 3ца дечки после завршувањето а и не не пуштаа да идеме на утакмица така да не треси....друга работа му ја „скапал“ главата на некој јас бев погоден со батерија у глава па ништо не ми се деси....батеријата отиде назад...мој другар исто беше со батерија погоден...па и на него ништо не му е здрав и жив е..и таа батерија се врати назад....а тоа што немате памет што немате менталитет е вистина....од страна верувале или не леташе зеленчук...имаше една пиперка и неколку компири хахаха(сериозно)
да надополнам имаше и јајца и со кал од негдека знам дека гаѓаа... изглеа се горди земјоделци кавадарчаните(без навреда) али јајца другар... после немале шо да вечераат луѓето... економска криза они со храна уште нашле да се тепаам.. СРАМОТА ! ! !

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Само ќе го кажам како очигледно многу поискусен од цела група Козари:

Во недела ќе покажеме како се навива за клуб, а не против клуб!Мотивацијата на играчите не им се зголемува со песните:
-"Скопје Скопје, на кур Скопје"
-"1963"
-"Го ебам Вардар и Работнички..."
-"Скопје албанско"

И МНОГУ МНОГУ ДРУГИ...

РАБОТНИЧКИ ВО СРЦЕВО СИ ТИ!!!
До некаде се согласувам со тебе и со бедлакгај, али не мислам дека овие песни треба да се исфрлат туку дека би било одлично да има нешто ново и мотивирачко.

Инаку други замерки нема што да се вадат празни муабети, Лозарите и Чкембарите се представија доста добро, како и цела сала, иако секогаш може и подобро.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ќе се подобрат и лозарите со тек на време, ако се задржи спортскиот континуитет во градот.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.930
Поени од реакции
505
Го гледав натпреварот вчера и што да кажам (од неутрална точка), мизерија. Се натпреваруваа кој повеќе ќе промаши. Работнички трошеше време бидејќи Симиќ не знае кош да даде од рекет, а Фени само кружеше и ништо корисно не правеше. Гоцески ви беше особено катастрофален. Наместо да седи во рекет тој секогаш на линија за 3. Прековиќ исто така дрво. Особено онаа кога беше сам за 3 и не знаеше што да прави па ја вадеше надвор и нормално му ја украдоа. Сепак се надевам на далеку поквалитетен натпревар во недела кој ќе личи на финеле на кошаркарско првенство. Искрено посакувам победа на Фени, за да гледаме 7 натпревер па кој е подобар нека ја земе титулата. Позз!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Нема потреба да читате постови или мисли од овој тип. Не ми се верува дека за Тубата лафе.

Дали според тебе срце, во Барселона сите се фармери пошто Фиго го погодија со свинска глава? :tapp: Или не ни мислиш што зборуваш туку само гледаш да се испосериш тука по форумот?

Знам дека ништо нема да сватиш пошто се гледа до колку ти е интелектот
(ма каков интелект не ме заебавај).

Тубата е Ајнштајн за тебе ама ајде:smir:

K

kaiser soze

Гостин
Ужасна статистика - 6/30 за три поени :pop:, 15/37 за два :party3:, Бошњак 0 (нула) поени :ija:, Гоцевски 2 (два) :icon_roll.
Светли точки - Кол 23 поени, Мираковски 13.
Гоцевски шут за два 1/9,за три 0/4,за еден 0/2 и со само четири релизирани скокови.Прескромни се овие бројки,но и Рајковиќ потфрли тука.Јововиќ само седум минути на теренот,а Гоцевски катастрофален цел натпревар.
Кол влезе во ритам прва четвртина,имаше добар процент и второ полувреме за два,ама последна четвртина претера со нерезонски шутеви за три,со очигледна намера да изнуде лична со подместување,ама тука не се судат тие.Се на се многу лош натпревар за Фени,страшно лоша реализација,потфрлање во секој можен сегмент од играта.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Нема потреба да читате постови или мисли од овој тип. Не ми се верува дека за Тубата лафе.

Дали според тебе срце, во Барселона сите се фармери пошто Фиго го погодија со свинска глава? :tapp: Или не ни мислиш што зборуваш туку само гледаш да се испосериш тука по форумот?

Знам дека ништо нема да сватиш пошто се гледа до колку ти е интелектот
(ма каков интелект не ме заебавај).

Тубата е Ајнштајн за тебе ама ајде:smir:
Каков туба бе ...за членот на форумов Vlade_kav
а тебе ке ти замолам да ми го објасниш зборот интелект зашто глеам го пишуваш таму кај што не се пишува...јас за тебе сум Никола тесла...:smir:

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
а тебе ке ти замолам да ми го објасниш зборот интелект зашто глеам го пишуваш таму кај што не се пишува...јас за тебе сум Никола тесла...:smir:
Неписмен Никола Тесла.:)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Ти ако знаеш кој е уствари Никола Тесла јас сум Мајкл Џордан. Верувам дека во хемија (стероиди) се разбираш ама за физика... сумљам...

Скрши ли некоја цигла со главата денес?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Тесла, Ајнштајн , цигли....Алооо, смирете се пред да ескалира...

Назад на темата, имате под-форум за наука и за физичари...

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
овие дечкиве кавадаречки образовани ми се глеаат... Тесла, Џордан, опасни се...
back to subject: нема шо да се додаде освен ЗНАЕЊЕТО Е СИЛА, ЗНАЕЊЕТО Е МОЌ :baeh: :pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom