Фан Клуб : Фени Индустри

Член од
12 декември 2007
Мислења
572
Поени од реакции
20
Simic bukvalno go turna basketot,ne ni stigna do kosot...a i nemase da bide kos,ke udrese vo prv obrac(imam MAX TV) praev replay pa skoro sum siguren.Bez razlika,Feni zasluzeno pobedi,ako izgubese,ke bese nepravda...Bosnjak,epten se povtoruvam,ama odbrana igra u picku mater.Prvi dve cetvrtini mu se placese na Stojanovski,uplav ima covekot
Si se pofali,zarem kaj vas tehnologija...:D:D:D hahaha se salam
Simic e najgolem debil samo toa mozam da kazam

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
ne mi bese toa idejata,ama taka ispadna,enivej pogresno me razbra

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Честито победа на Фени.
Заслужена.:smir:

Жал ми е што изгубивме и што Симиќ на крај направи глупост али јебига одиме даље.Се надевам Угриновски ќе биде спремен за во среда затоа што се гледа дека фали уште еден плеј.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
море да не беа судиите немаше никад НИКАД да тепате... и ја не знам со кој памет судијата пресуди за фени... не ја пипна топака симич... само да поткачевме некој од судиите... господ глеа.. и враќа... не ми се верува... анулираа работнички 12-13 разлика... море море... :nenene: :nenene: :nenene:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
море да не беа судиите немаше никад НИКАД да тепате... и ја не знам со кој памет судијата пресуди за фени... не ја пипна топака симич... само да поткачевме некој од судиите... господ глеа.. и враќа... не ми се верува... анулираа работнички 12-13 разлика... море море... :nenene: :nenene: :nenene:
Ако беше реално требаше да има продужетци

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
se tepa li obicna publika be? Eh da bevte pravi navivaci ke znaete i poraz da prifanite. Eve go citat i navivaci od family forumot i neka kazat dali nekoas tepale obicna publika...?

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Лажат бе!! 100%
:vozbud::vozbud::vozbud:
Не губиме у Парк...:pos:
Како е, добар ли си?:)
Дишиш уште?:helou:

Шо ти се бе криви судиите?
Симиќ ако не беше до толку ГЛУП, ќе имаше (веројатно) продолжение каде (веројатно) ќе не тепавте 15 разлика...иако мене ми изгледаше дека шутот ќе влезеше и без Симиќ...
И голем кур ако стигнал Работнички толкава разлика. Тоа беше и за очекување, Гоцевски и Кол 5 лични, Чемата осакатен, Мираковски исто, Ѓуров исто 5 лични...:toe:
Ако имаше некој поасален да погоди бар две од 10те слободни што Фени ги шутираше. немаше да има драма...
Со скрпен и никаков состав беше Фени, а кај вас играа и Симиќ и Тасовски...направивме голема разлика која ни донесе победа на крај.
Тоа е спортот.
Судиите немаат вина во ова....иако нивното судење е дискутабилно и од двете страни во текот на оваа серија.:toe:
Се гледаме во Кавадарци.:helou:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
se tepa li obicna publika be? Eh da bevte pravi navivaci ke znaete i poraz da prifanite. Eve go citat i navivaci od family forumot i neka kazat dali nekoas tepale obicna publika...?
Обична публика ли е тоа бе...се палат од трибина...да ми го јадетеее аааа уууууу е бато ова не е кавадарци па да не држат џандари....ова е Скопје

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
koj se pale od tribina be... kako ne ve sram i po devojcinja da maate? i na filipovik familijata bese tuka do nas, i nekoj od niv udarite mislam ( ako e taka Mige nikoas nema da zaigrae pak) i kako moze nieden jandar nemase tuka do nas.... za malce izvadime ziva glava. kraj na kraj sum platil karta si iam pravo da mu aplaudiram na moite so tepale. Imase od skopje vozrasni se derea policia policia... sram neviden

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
toj sto se derese policija policija ne bese od skopje nego bese od kavadarci od lozari a posto tipot mavase vo kavadarci so baterii vo park go izede kotekot inace cestito pobeda

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Браво за момците!!! На крајот стана густо (од готово - вересија) но, ете Симиќ направи глупост голема и тоа е тоа.

Одлично го одиграа целиот надпревар, промашивме многу слободни фрлања на крајот но победата сепак реално беше заслужена. Мило ми е и што има реални луѓе од ЦПБ на форумот што ке го кажат истото.

Се надевам дека Мираковски ке се опорави од повредата до следниот надпревар и дека се е ОК со Чемата.

БОШЊАК ВРЕДИ ЗЛАТО!!!
Во право беа сите момци од Струмица што ни го кажуваа тоа кога подпишавме со него. А исто видовме дека вреди и Мираковски.

Секоја чест и на Лозарите за подршката - БРАВО МОМЦИ!!!

п.с. Сега ги прочитав и погорните постови, доколку сте мавале на обичната публика и на девојчиња до толку ви е културата.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Честита победа на Фени, не бев во можност да ја гледам, но ми кажаа дека било многу возбудливо до крајот на утакмицата... и беа ли Лозари на гостување денеска и кој кого тепал во публика? :smir:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
kakvo e ova prasanje koj kogo tepal od kavadarci dojdoa 3ca ne zgazija od mavanje :pos2::pos2::pos2::pos2:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
kakvo e ova prasanje koj kogo tepal od kavadarci dojdoa 3ca ne zgazija od mavanje :pos2::pos2::pos2::pos2:
Ни влегоа на трибина 3ца и не утепаа....ја незнам моментално кај се наоѓам избезумен сум...ова не е нормално....

Kajgana Shop

На врв Bottom