Фан Клуб : Фени Индустри

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Ај честито прва победа, во недела идеме за Скопје :back: :sekss:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Дел од изјавата на Емил Рајковиќ за денешниот Македонски Спорт:

"Сигурен сум дека ќе победиме еден натпревар во Градски Парк,дали веќе наредниот ќе видиме"

"Благодарност до публиката за прекрасната атмосфера"

А Докузовски се жали на судењето.Како да заборави дека публиката почесто пееше за судиите отколку за сопствениот тим.Или како да заборави на предходниот натпревар кога неговите играчи имаа преку 6 пати позиција фаул кош

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
РАЗБЕРЕТЕ ЕДНАШ!!! У ГРАДСКИ ПАРК НЕ ПОБЕДУВАТЕ!!!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
И што ми значи мене ова амир што го зборел....што фактор е амир у мојот живот

па ке се жали нормално..вас да ве допре човек одма фаул свири....
мислам не вас лозари
сеа коа ке дојдете нема да ве допреме.....
живеам за пречекот на лозари а верувам и секој од нас...
Првата реченица беше за тебе, не останатиот дел од постот.

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
.dobro so pobedi Feni,belki ke se vrate neizvesnosta,ama realno na krajo sudiite vi pomognaa a i Ognen Stojanovski,tri napadi vi pokloni.Bosnjak odlicen,tipo e najdobar defanzivec so sum gledal vo zivo,a i Zlatko dobro odigra.Samardjiev drvo nevideno,epten mu e padnal gazo,smesen e duri...Mirako se bude poleka,ke ima uste za igraenje...sansite 60/40 za Rabotnicki

едитирано од модератор, не се палете на провокации

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe decki koe dete policijata vcera go zatvorila,pravelo nered ili nes slicno

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
ПРАВИЛА

За Феномен, и сличните...
Поздрав...
Честитки Марче, најбољи си.

Инаку:
На ден 31.05.2009, по повод натпреварот КК Фершпед-КК Фени од 20:15h , ќе има организирано навивање, обезбедени се два автобуси. Затоа Кавадарчани, фанови на КК Фени, во недела да се собериме во што поголема бројка со што би му ја дале потребната поддршка на нашите момци за да извојуваат победа во Скопје! Собирно место градски плоштад Кавадарци од 17:00h, поаѓање за Скопје од 18:00h. Навивачка група, Лозари.

Одиме на победа!

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
Честитки Марче, најбољи си.

Инаку:
На ден 31.05.2009, по повод натпреварот КК Фершпед-КК Фени од 20:15h , ќе има организирано навивање, обезбедени се два автобуси. Затоа Кавадарчани, фанови на КК Фени, во недела да се собериме во што поголема бројка со што би му ја дале потребната поддршка на нашите момци за да извојуваат победа во Скопје! Собирно место градски плоштад Кавадарци од 17:00h, поаѓање за Скопје од 18:00h. Навивачка група, Лозари.

Одиме на победа!
фала богу да ви текне да дојдете... сеа ке се упознаеме... хахахахха поздрав другарчиња... ве чекаме... :helou:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
фала богу да ви текне да дојдете... сеа ке се упознаеме... хахахахха поздрав другарчиња... ве чекаме... :helou:
Така????? едвај нели...хммм....пааа....незнам што да кажам...јупиииииииииии

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
Marko,aj prvo cestitki i korektna rabota.
Ne se palam na prvokacii,ami postot mi bese reakcija na glupiranjata,a i najposle vi tekna da reagirate.

Kajgana Shop

На врв Bottom