Првата реченица беше за тебе, не останатиот дел од постот.И што ми значи мене ова амир што го зборел....што фактор е амир у мојот живот
па ке се жали нормално..вас да ве допре човек одма фаул свири....
мислам не вас лозари
сеа коа ке дојдете нема да ве допреме.....
живеам за пречекот на лозари а верувам и секој од нас...
Грешка си разбрал :smir:abe decki koe dete policijata vcera go zatvorila,pravelo nered ili nes slicno
Честито функција па се надевам дека ќе ти оде добро со Маркус добар тандем ќе бидете:smir:
Честитки Марче, најбољи си.
фала богу да ви текне да дојдете... сеа ке се упознаеме... хахахахха поздрав другарчиња... ве чекаме... :helou:Честитки Марче, најбољи си.![]()
Инаку:
На ден 31.05.2009, по повод натпреварот КК Фершпед-КК Фени од 20:15h , ќе има организирано навивање, обезбедени се два автобуси. Затоа Кавадарчани, фанови на КК Фени, во недела да се собериме во што поголема бројка со што би му ја дале потребната поддршка на нашите момци за да извојуваат победа во Скопје! Собирно место градски плоштад Кавадарци од 17:00h, поаѓање за Скопје од 18:00h. Навивачка група, Лозари.
Одиме на победа!![]()
![]()
Така????? едвај нели...хммм....пааа....незнам што да кажам...јупииииииииииифала богу да ви текне да дојдете... сеа ке се упознаеме... хахахахха поздрав другарчиња... ве чекаме... :helou:
Не гледам јас АСАВ нигде, ама ако барем се порадвавте:baeh: Иначе овие работи се за на стадион, в сала, а не за в нива:pos2: