- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Аууу,таков пост немам прочитано.Б Р А В О !feni e zakon
mnogu dobro igraat
Аууу,таков пост немам прочитано.Б Р А В О !feni e zakon
mnogu dobro igraat
:pos2::pos2::pos2::pos2:Е сега веќе не сум 100% сигурен дека Работнички ќе биде шампион....Иван ми остана у срцето,исто како Диме.Се најубаво царе,да докажеш дека си добар играч.
me predvari,:pos2:...mirakovski e sleden na listata na feniАее уште Мираковски да го зејме
Ќути бе не му кажуј ја у неизвесност ги држам он му кажуе :pos2:Аее уште Мираковски да го зејме
а бе друже каква неизвесност цело кавадарци знае за можноста да дојде мираковски во фени..Ќути бе не му кажуј ја у неизвесност ги држам он му кажуе :pos2:
Ај виќе колегата Лозар со тапија ви кажа иаме начелно договор со Мираковски само треба да се средат некои формалности и тој официјално со Иван Бошњак да станат нови членови на шампионот па така Рабонички нека му ја мисле сега
Талик и Мито на 1 а Чемата и Бошњак на 2 ако има некоаш потреба како и обично ке покрива 1 чемата...И Митто ?Охохохо,очигледно за да се биде шампион не пречи кризата.:pos2::back:
А зошто Митто,кога ќи имате и Талик,Горан а и Иван може да игра на кец !
Ќе му го најде Рајко крајот на сите Чема ќе иде на позиција 2 додека Трајко и Мито на кец Иван со Преко ќе играат на позиција 3 Марјан Ѓуров може да одговоре на позиција 4 додека под кошевите се Златко,Цоко и Доно па така да не е страшна работата со овој состав идеме на титула и во БИБЛ а тоа што Мито неможе да игра во БИБЛ ќе биде мал хедикеп..И Митто ?Охохохо,очигледно за да се биде шампион не пречи кризата.:pos2::back:
А зошто Митто,кога ќи имате и Талик,Горан а и Иван може да игра на кец !