Како прво поздрав до форумските шерифи кој нормално не пропуштаат шанса да јадат лајна за клубот од кој пропатија лани, комплекси јебига.
Секако разочаран сум од релативно слабата посетеност, ама сум задоволен од местото шо го фанав, конечно можев да пцујам по судиите и тие чисто да ме слушаат
Од друга страна и не ми е криво шо имаше “само“ 1000-1100 луѓе, ама терминот беше ептен тапа, не се сите ѓоа мене преверанти да лажират болест па цел ден да не одат на школо за да гледат кошарка ама нема врска, туку зборот ми е ги немаше позерите, оние шо одат само за да ги видат дека биле на Фени, и да видат црнец, оние шо нема шо да прават и одат у сала 2 саат пред утакмица и дремат после на најубавите места, само Лозари фалеа за да се направе атмосфера, запад и онака лесно се пале само треба иницијатор, да стропа тапанот од исток
И да победивме, гледам слабо се дискутира кошарка.
Чековски беше најдобар, се носеше со цепеница 20 цм повисок од него, постигна 21 поен, Кол 17 ама он си беше стандард, Мачка полека се враќа на старат форма, 4 тројки акна денеска и играше добро во одбрана, Соколов е едно 2 пати подобар отколку шо беше лани. Чемата дрво денес, со исклучок на еден феноменален влез, не смее да се забораве и Преката, 15 поени и 11 асистенции, стара зверка, Гоцевски исто го одработи своето, со неколку одлични соло акции со супер завршница.
Поздрав до сите хејтери, јо :