Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Добро де не сум ни тука многу(јадам и реплицирам:pos2::pos2ТОЛПА луѓе, а не топла. Си слушнал некад или...?
Сори:smir:
Добро де не сум ни тука многу(јадам и реплицирам:pos2::pos2ТОЛПА луѓе, а не топла. Си слушнал некад или...?
Не се срамам од идентитетот колку што си ти Скопјанец толку сум и јас:helou:Odgovori mi na prasanjeto be so se sramis od tvojot identitet ???
CITAJ UBAVO, TOLPA PISUVA !!!
Мали се шансите:nesum:MORE CE NAVIVA ILI NE?
Наум Наумовски бр 80:baeh:Ok, se mi e jasno koj znae od koja vukojebina si !!!:pos2:
mi zalici kaa advokatstudiram ama ne pravo
Ne gledam tuka navivaci na aerodrom ovaa e cela publika tuka
1996 година
Имам дома касети од `97 па нагоре
Измешани сме ама сепак се премногу....почетоците на 90-тите до кај средината биле најдобрите времиња на Македонската навивачка сцена и тоа време нема шанси да се вратиNe gledam tuka navivaci na aerodrom ovaa e cela publika tuka
Woow kakva bombasticna najava.Konkretno za k.k Feni Industri moe mislenje e deka i ovaa sezona ke bideme vodeni od Donche Cole sekako ovaa godina vo tandem so Goke Cekovski.Ocekuvam Loki Mekkenzi da gi pokaze kvalitetite od klipot.Dare Sokolov e veke simpatija na navivacite i da prodolzi taka.Ostanatoto e se isto sekako i vrakanjeto na Ace Dimitrovski bidejki toj ni e kako nov kosarkar so ogled na toa deka lani izigigra 4 natprevari.Maco Gjurov kral na odbranata,rolinzite na Zlate Gocevski ,ekstremnata borbenost na Cobe Mihajlovski,proektilite na Miki i da se nadevame podobriot kapiten Goki Sanardziev...Мине времето и се ближиме кон почетокот на новата сезона во првата македонска лига во кошарка нашата екипа Фени Индустри во првото коло гостува на екипата на Фершпед Работнички оваа сезона ќе започниме со некои проблеми како несогласувањата на релација управа Лозари но сепак мислам дека сето тоа ќе биде надминато и се ќе оде како подмачкано како ланската сезона ваше видувања за претстојната сезона на Кк Фени амбиции дострели и поедници кои вие мислете дека ќе блескаат во новата сезона поздрав Кавадарчани.:helou: