Абе човек после навивањето за ВВ Тиквеш Лозари едноставно се расцепија и се оформи Фени и ај одма ќе се навива:uvo:.....А прво навивање на Лозари после 2-3 години беше против МЗТ(читај 0% организација)и знаеме тогаш шо се дешаваше....и сега се бориме некако да ја подобриме организацијата и членовите ама тешко ни оде после виа настани а по се изгледа нема да се навива за Фени а ако не се навива за Фени не знам за кој ќе се навива и ако тоа се случе може пак да исчезнимеAj ne se pravi pameten !!!! koga i sami znaete deka ste instant navivaci..
Искрено не очекував ваков пост....очекував нешто у стилот сељациbas mi e zal za vas... trgna na raspaganje... strumica, vie...
Вие сте подгрупа на Чкембари, така некако му доаѓа... Ако воопшто можете да се наречете група, па никој не ви кажа ништо така да што барал Командант Коки кај нас не е наша бригаЕдит:fa997 2000...000 пати го имате ставено клипот знаиме оти така било само не ми е јасно шо праве "командант" Коки таму
Едит2:И не ми е јасно шо прават ваши воџи и истакнати членови на финалето од плејофот во Кавадарци помеѓу Орка-Фершпед....ај сеа да на ги ставам сликите
Повтори го :helou:prvo ti odgovori mi na prasanjeto od pred nekoj den, mudro si premolce...
Ние сме Лозари од Кавадарци не сме Чкембари или Лозари од Битола:wink:Вие сте подгрупа на Чкембари, така некако му доаѓа... Ако воопшто можете да се наречете група, па никој не ви кажа ништо така да што барал Командант Коки кај нас не е наша брига
Ај стави ги сликите
Не знам ама ако не биле воџи биле членови или членови со поголема репутација:helou:Е сега да те прашам од овие дали знаеш кои биле воџи на Фемили?
Повтори го :helou:
Ние сме Лозари од Кавадарци не сме Чкембари или Лозари од Битола:wink:
:helou:
Јас па гледам ладна луѓе:nesvest::nesvest:Jas samo gledam tolpa luge... ne navivat pod nekoe drugo zname, ne nostad drugi obelezja, od drugi klubovi.. i so sea??
ТОЛПА луѓе, а не топла. Си слушнал некад или...?Јас па гледам ладна луѓе:nesvest::nesvest:
Ај доста е со вас нема муабет
Odgovori mi na prasanjeto be so se sramis od tvojot identitet ???Јас па гледам ладна луѓе:nesvest::nesvest:
Ај доста е со вас нема муабет