- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
nema sansiДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
nema sansiДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
gjoke be daaaaa mene li me naprai lazgo be daaaaaДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
a od kaj znaes pa ti?gjoke be daaaaa mene li me naprai lazgo be daaaaa
Абе знаеш како викаат, во секоја лага има пола вистина.a od kaj znaes pa ti?
Ништо не ни преостанива освен да почекаме па да видиме можеби и вистина е кој знае а ако е вистина е тогаш дури ќе има сечење на мртво.:salut:Абе знаеш како викаат, во секоја лага има пола вистина.
abe on,vrbata i gecevskiНишто не ни преостанива освен да почекаме па да видиме можеби и вистина е кој знае а ако е вистина е тогаш дури ќе има сечење на мртво.:salut:
Ovie trojca vo Feni?abe on,vrbata i gecevski
Вака за Врба е најреално да дојде пошто има договор од 6 месеци со Менорка и на крајот од сезона му истекува а и годинки си има човекот и на залезот на кариерата е и може да дојде во Фени.Тоше е најголем локал патриот од сите наведени ако не му требат повеќе пари можно е да се врати назад во Кавадарци,Ристето занего знам дека му истекува договорот со Лукоил оваа сезоа човекот си лапна 200 000 евра таму а ако немакој екипа заинтересира занего така добра што се вика и он е можно да си дојде тука назад ама колку и да лафиме виа муабет не е реален да си кажиме право но јебига може Амето планира нешто големо од кај знаиш ако даде ниа Шеикот пари можни се вакви засилувања.:salut:Јас само потврдувам дека Врба ќе оди во Фени.Според моите информации веќе летоска.Он има кажано дека својата кариера ќе ја завршува во Кавадарци а парите нема да му бидат важни.За Гечевски не верувам бидејќи тој сака кариера во Евролига.
Не верувам дека ќе го сменат Чемата пошто ќе се налуте и може да си замине он ако дојде Врба ќе си дојде ќе си изиграе и ќе си заврше на најдобар можен начин за капитен да го турат не го турат барем јас така мислам шо има врска кој ќе играе прва важно е дека ќе го имаме најдобриот плеј тандем у Македонија ќе а делат минутажата.:salut:Море ни ама фантазии си направиме со виа муабет уште пред време даа ама ај колку да биде интересно неш да се лафе.:pos2:Ами Врбето ако дојде он ќе биде капитен, тогаш Чемата нема ни да играе прва постава, а кои само плејови ќе ги иаме, Чемата и Врба, тооооо![]()