- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
nema sansiДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
nema sansiДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
gjoke be daaaaa mene li me naprai lazgo be daaaaaДа не е малку апсурдно а јас мисалм дека тоа не е реално ама кој знае чим викаш така можеби има малку вистина.:salut:
a od kaj znaes pa ti?gjoke be daaaaa mene li me naprai lazgo be daaaaa
Абе знаеш како викаат, во секоја лага има пола вистина.a od kaj znaes pa ti?
Абе знаеш како викаат, во секоја лага има пола вистина.
abe on,vrbata i gecevskiНишто не ни преостанива освен да почекаме па да видиме можеби и вистина е кој знае а ако е вистина е тогаш дури ќе има сечење на мртво.:salut:
abe on,vrbata i gecevski
Neveruvam...za vrba donekade moze ako planira da ja zavrsuva karierata ovde, inace za R.Stefanov i Gecevski neeema sansi 
Јас само потврдувам дека Врба ќе оди во Фени.Според моите информации веќе летоска.Он има кажано дека својата кариера ќе ја завршува во Кавадарци а парите нема да му бидат важни.За Гечевски не верувам бидејќи тој сака кариера во Евролига.
Ами Врбето ако дојде он ќе биде капитен, тогаш Чемата нема ни да играе прва постава, а кои само плејови ќе ги иаме, Чемата и Врба, тооооо![]()