Фан Клуб: Тотенхем

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Овој само на едно место ќе дојде ќе видиш :D
Ферги ќе го земе малиов зошто вреди у пичку матер, а и со манчестер си имаат алаш вериш...керик, бугарот,...па и овој со модрич и таман :pos:
А Евра, Валенсија, Нани, Парк кај ќе идат, ај Парк да си иде, овие троица он не ги дава да трунат на клупа, а и реално, не им ни треба на Манчестер толку додека ги има нив на тие позиции.
Плус, алашверишот важеше кога Тотенхем не можеше да се пласира нигде и Керик и Бугарот си отидоа ради немање перспектива.

Сега е скроз друг муабетот, ако се пласира Тотенхем во ЛШ ќе има за што да останат и ни он ни Мордрич не идат нигде.

За мирен крај, Пав(љу)ченко треба да фрли сидро на клупа и Крауч да се стави во шема последниве утакмици, Кабул исто така треба да ја баци клупата кога ќе се врати Чорлука.
Ленон дефинитивно се враќа наредно коло така да ќе гледаме уште еден приказ на атомски фудбал.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Јас да бев фан на тотнем...ќе го заколев! Поголем труп од бербатов е!

Уффф тешко дека е поголем од бугаринот..Ова изгледа само затоа што е ваш...Барем Павиличенко влага во шанси, а и со неговата серија голови го препороди Тотенхем, тоа неможе да го демантира ниеден навивач на ПЛ.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.774
Поени од реакции
11.307
Бербатов игра AMC во Јунајтед, има разлика...овој е сидраш.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.774
Поени од реакции
11.307
Дете, трк по топката фудбалче да научиш ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Дете, трк по топката фудбалче да научиш ;)

Морее ќе ти се смеат со тој твојот коментар, брзо избриши го дур не го виделе :):) Или да, може само манчестеровците да те подржат, а внатре во ваш фан клуб ќе го пцуете како никогаш НАПАЃАЧОТ Бербатов.

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
КАКО СЕ НАРЕДИЈА НАТПРЕВАРИВЕ НА ТОТЕНХЕМ ОД ТЕШКИ,ПОТЕШКИ СО АРСЕНАЛ,ЧЕЛЗИ ПА МАНЧЕСТЕР АМА 2 ДОБИВМО МОЖНО Е И 3ТАТА ИАКО НЕВЕРУЕМ АМА ТОТЕНХЕМ И СЕ Е МОЖНО :vozbud::vozbud:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Извинете на победава :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Навивачите на тотенхем пред натреварот против помпи

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.714
Поени од реакции
43.739
Навивачите на тотенхем пред натреварот против помпи
Епа мислам дека и поради ова испадна Тотенхем. Сигурно играчите исто така го потцениле тимот на Портсмут и влегле лежерно во мечот,па и во продолженијата..

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Епа мислам дека и поради ова испадна Тотенхем. Сигурно играчите исто така го потцениле тимот на Портсмут и влегле лежерно во мечот,па и во продолженијата..
Од секогаш сум ги мразел навивачите од тотенхем се понашаат мн арогантно и ми се направи мн кејф со ги победивме нив BTW на овај форум има навивачи на тотенхем?

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Од секогаш сум ги мразел навивачите од тотенхем се понашаат мн арогантно и ми се направи мн кејф со ги победивме нив BTW на овај форум има навивачи на тотенхем?
има навивач:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom