Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја како што разбрав ќе бидемо сместени утре на главната трибина, у ќушето кј што бевмо и против Слога, од вратата одма десно. Не ме фаќајте за збор, ама најверојатно таму ќе бидемо. Иначе на големо се спремаа свите за утре, ќе биде добра утакмица.
И не му враќајте на шоков, живи у некој филм очигледно.

B

Beck's

Гостин
Ја како што разбрав ќе бидемо сместени утре на главната трибина, у ќушето кј што бевмо и против Слога, од вратата одма десно. Не ме фаќајте за збор, ама најверојатно таму ќе бидемо. Иначе на големо се спремаа свите за утре, ќе биде добра утакмица.
i te kako:) pojke od zamislenoto ke ima

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
i te kako:) pojke od zamislenoto ke ima
и да знаеш дека ќе има видимо се утре

НЕКОЈ ТЕ ЛЖЕЛ

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што е да не никне некоа нова навијачка група преку ноќ???:helou:
Не збори таке, и на првата утакмица имаше навијачка група, 10 душе (работници у ренова:)). Ама се затнаја од ка дојдовмо мие, од ка почна да ечи цел стадион :)

B

Beck's

Гостин
Не збори таке, и на првата утакмица имаше навијачка група, 10 душе (работници у ренова:)). Ама се затнаја од ка дојдовмо мие, од ка почна да ечи цел стадион :)
e sea kogo lazes.Ostaj gi rabotnicite,cela glavna tribina grmese toj den.

B

Beck's

Гостин
Од време на време...Зборим за тиа кловнојте што беа облечени у плаво-бело, околу 10 душе.
e toa da smesni se:) se slagam.Platenici jbg

so ima tolku smesno ebati pametot:tapp: koa se pcuevmo bevme poglasni posto 2 sprata bea full.Ne vikam ja deka navivavmo

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
e toa da smesni se:) se slagam.Platenici jbg

so ima tolku smesno ebati pametot:tapp: koa se pcuevmo bevme poglasni posto 2 sprata bea full.Ne vikam ja deka navivavmo
ШТО ТИ Е НА ТЕБЕ БЕ КОГАЈ БЕВТЕ ПОГЛАСНИ ОД НАС КОГА ВЛАГАВМЕ ВИЕ ПЕЕВТЕ И НА КРАЈ КОЈ ДАДЕ РЕНОВА ГОЛ ВИКНАВТЕ 2-3 ПУТА РЕНОВА И ТОЛКУ :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ок баталите тоа, неможе да се спореди скандирање на пола саат со навијање 90 мин.
Иначе утре Н`Дав ќе биде у стартни 11.

Kajgana Shop

На врв Bottom