Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Vance Manceski golmanot i Aleksandar Stojanoski go napustaat Teteks i preminuvaat vo FK Ohrid...Se poizvesno e i deka Demiri ce si zamine...Kaj se zasiluvanjata ??? Pa vakov golman tesko deka ce najdemo kako Vance,pa i Ace uboo se snaogjase :confused: nevidena rabota sve mafijasi i dileri ni nosa u klub...
Па што очекуеш ти од овие? Ако некој се буни да намести одма клоцете ќе му ги дада, и ќе донеса свои играчи кои ќе играат како ќе наредат. Нас ни преостануе да се надевамо дека нема да отпаднемо и здравје наредна сезона да имамо подобри денови, да заминат овие прво, и второ да не преземе некој со кој ќе имамо амбицие.

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Se poizvesno e deka ce stanat visitna glasinite deka segasnite sponzori na Teteks na leto si zaminuaa. Od druga strana Braco ne go sponzorira vise Lisice take da ova ni e sansa da se vrati kj nas, ama pa od ovja lopovi u uprava ne veruem deka nekoj ima lice da ide kj nego i da razgovara so nego

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Se poizvesno e deka ce stanat visitna glasinite deka segasnite sponzori na Teteks na leto si zaminuaa. Od druga strana Braco ne go sponzorira vise Lisice take da ova ni e sansa da se vrati kj nas, ama pa od ovja lopovi u uprava ne veruem deka nekoj ima lice da ide kj nego i da razgovara so nego
Управата или раководството се исели сеа у Охрид таму ке жнеат сеа пошто има трло без чувари.
Тетекс ке игра 'поштено' до крај поради сплет на околности што се случија пред некој извесен период. Со оваа екипа би можеле да изборат опстанок или во најлош случај да игра бараж каде што ќе има пак математики кој носат добри приходи..
Брацо е во Брегалница моментално и тешко дека би можел у Тетекс пак бар по мене.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.317
Поени од реакции
3.378
Управата или раководството се исели сеа у Охрид таму ке жнеат сеа пошто има трло без чувари.
Тетекс ке игра 'поштено' до крај поради сплет на околности што се случија пред некој извесен период. Со оваа екипа би можеле да изборат опстанок или во најлош случај да игра бараж каде што ќе има пак математики кој носат добри приходи..
Брацо е во Брегалница моментално и тешко дека би можел у Тетекс пак бар по мене.
Sakas da kazes uste sega komplet se site zaminati vo Ohrid ??? Ili del od mafijasive ? I kade tie infovo,sekogas znaes od prilika sto se desava vo klubojve??!!! pozz

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Sakas da kazes uste sega komplet se site zaminati vo Ohrid ??? Ili del od mafijasive ? I kade tie infovo,sekogas znaes od prilika sto se desava vo klubojve??!!! pozz
На две места се кај вас и во Охрид али подебелиот крај на крајотот од сезоната ќе го јади Охрид :D

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Taке е тоа едни људи ќе купа појќе клубоој и ќе играа курташак... Ако го јаде Охрид подебелиот крај ќе биде добро ама мене ми е дан биде обратно :( Инаку утре идемо околу 40 душе од Тетово накј Ниш таке да поздрав екипо :)

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Значи нови засилуења се Дарко Игњатовски,Јорде Георгиевски, Немања Павловиќ и неговиот брат Стефан Павловиќ некое инфо за овој се најавуеше одамна дека ќе дојде у Тетекс ? со Бујчевски којзнае што стана уште не е дојден а некој инфо кој са тиа засилуења ??? пошто глеам спомнати са 2-3 интернационалци и 3-4 прволигашки фудбалери...и ми се свиѓа изјавата на Љаки „Имам неколку понуди од наши клубови, но и од странство. Меѓутоа, не одам никаде од Тетекс. Ова е мој клуб, мој град и ќе останам во Тетекс за да му помогнам да избори опстанок, а понатаму и да доживее и уште повисоки дострели„ – вели капитенот на Тетекс, Владимир Секулоски.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
што се дешава бе со нашево првенство кој што сака прае,си ида од еден у друг клуб праа што сакаа места утакмице и кога ќе го исцеда клубот до крај ида у друг клуб.ако ме прашате мене подобро да играмо втора лига ама све да биде поштено и без местење него ова што се праеше есенскиов дел.ова баграва што влезе у тетекс намести буквално све што можеше да се намести зна4и се рушија од паре земање и сега когај видоја дека више не можа да места фатија џаде.кога ќе ми текне кој игра4и ги избркаја за да си ги праа шемете на раат ми иде више никогаш да не ступнем на стадион.а ако стварно си заминале места4иве тогаш може е и подобро барем ќе идем со ќеиф на стадион,не е важно дали ќе победа или ќе изгуба барем ќе знаемо дека никој нема да не ебе у здрав мозок.едноставно нека изиграа најдобро што можа па што биде нека биде.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Има некој инфо од твоите извори за нови засилувања или кој се пред потпис, во Тетекс???

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Значи нови засилуења се Дарко Игњатовски,Јорде Георгиевски, Немања Павловиќ и неговиот брат Стефан Павловиќ некое инфо за овој се најавуеше одамна дека ќе дојде у Тетекс ? со Бујчевски којзнае што стана уште не е дојден а некој инфо кој са тиа засилуења ??? пошто глеам спомнати са 2-3 интернационалци и 3-4 прволигашки фудбалери...и ми се свиѓа изјавата на Љаки „Имам неколку понуди од наши клубови, но и од странство. Меѓутоа, не одам никаде од Тетекс. Ова е мој клуб, мој град и ќе останам во Тетекс за да му помогнам да избори опстанок, а понатаму и да доживее и уште повисоки дострели„ – вели капитенот на Тетекс, Владимир Секулоски.
Па нормално дека нема да замине, се утепаја од лапање паре. Не е будала да иде...

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Манчевски кажа пред некој ден дека никој не му се јави му истече дог со Тетекс, прв голман ќе биде Јорде Георгиевски 200% со Манчевски или без Манчевски во Тетекс значи втор голман ќе биде Павловиќ. Стојановски е добар играч добри моменти имаше кај нас по мене во втора лига беше звер секоја утак гол јбг ако решил да замине со здравје Озак има сега право да игра плус како што разбрав има некој нов играч од Црна гора незнам име.през знам дека игра во напад. До сега потпишале: Јорде Георгиевски од Металург, Дарко Игњатовски од Кораб, Немања Павловиќ од Попа (Финска) и брат му Стефан Павловиќ. Бурхан Алију беше пред трансфер у некој клуб во Швајцарија - Џирих после најавуваше преселба во еден од австриските клубови Штурм прва лига, Хартберг и ЛАСK Линц втора лига али ништо изгледа од трансферот надвор денес би требало да се појави на првата прозивка. Ристо Митревски е на тест во Падерборн и Бетим Алији во Kарловац. Да видимо кој ќе дојде кој ќе иде има време :)

Член од
2 мај 2011
Мислења
245
Поени од реакции
55
Има некој напаѓач дојдено од Црна Гора му викале Дадо а за презиме не успеав да дознаам важно ке биде замена за Аце Стојановски.

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Има некој напаѓач дојдено од Црна Гора му викале Дадо а за презиме не успеав да дознаам важно ке биде замена за Аце Стојановски.
Тој како што дознав бил во Вардар на проба но не потпишал за Вардар.

Kajgana Shop

На врв Bottom