Фан Клуб: Тетекс - Тетово

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
mislim deka teteks igrase so 9 igraci.
Не викам дека е намештаљка, немам такви сознанија, ама пример ако бил купен судијата... све е јасно :)
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 17:47 ---
А за ова со Мики искулирајте бе мафије, сега е у Шкендија, ама не го сакаа таму ќе го скина кј и да е, ќе бара да се врати назад не веруем дека ќе има некој што сака да го прими пак....

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
Луѓе многу слабо...Не ја бива вака...Уште утре ако изгубимо во Кратово наебавмо...Немамо победено од градсково дерби па навамо...:confused:

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Силекс - Тетекс 4-0 !

Исто као и ланската сезона ( ќе се борите за Опстанок ) , али се надевам да не паднете , нема да има градско дерби (n) Мак Фудбал ПОТОНУВА. Ни требаат Дербите.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.318
Поени од реакции
3.379
4-0 Висок пораз од Силекс !!!
Немам коментар за друго ништо...Наредна со 11 Октомври ПОНЕДЕЛНИЧКИ баш да видиме што ли ќе направиме...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ајде нека се јава сега тиа истите, што ме напаѓаја пред некое време ка зборев дека лоповиве ќе ги продада све утакмицете. Нека се јава истите што викаја дека му мисља добро на клубот...

П

Паспарту

Гостин
Лошо дечки, се надевам дека зимоска ќе ви се среди состојбата...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Добро бе, нема некој да им стави до знаење на господата од управа да престанат да си играат со судбината на клубот?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
незнаем тоа неам инфо ја некој дека бегал! а и не е чудо од роки балбоа да бегаа :tapp:

Инаку за Тетекс нема што да збори бродот тоне!!!
haha smesen si.....ne be jas vo glavna tribina i vidov nekoj vojvodi dole i posle pocna da bega nadole nakaj stariot stadion pa tetovcanka :D:D..ne sum brkal nikogo...

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
haha smesen si.....ne be jas vo glavna tribina i vidov nekoj vojvodi dole i posle pocna da bega nadole nakaj stariot stadion pa tetovcanka :D:D..ne sum brkal nikogo...
Кажав што имав немам што да се повторам неам инфо дека Војводи бегале од некого туку Војводи биле 20 душе 10 влегле 10 не биле пуштени заради тоа што не платиле карта од главна некојси пробале да излезат надвор но биле спречени од полицијата таке да џабе палење немало ништо ;)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Кажав што имав немам што да се повторам неам инфо дека Војводи бегале од некого туку Војводи биле 20 душе 10 влегле 10 не биле пуштени заради тоа што не платиле карта од главна некојси пробале да излезат надвор но биле спречени од полицијата таке да џабе палење немало ништо ;)
Точно така, кога видоа дека десетина или петнаесетина Војдови останаа надвор, се затрчаа сите од главната кон излезот на таа трибина, ама за минута си се вратија и немаше ништо. По мечот тие што останаа со нас, пред нивни очи си одеа пешки па никој не ги допре.
Фала браќа за поддршката:)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Ново видео.

И едно не ми е јасно. Зошто ако е ка што викаа комшиеве, дека ка се игра дерби не смее Македонец да мрдне на стадион а и низ град, како дечково си седел цело време на главна трибина и снимал??

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Deneska bev u Kratovo da go gleam Teteks, i mozem da kazem deka u klubov rabotava smrdi i toa mnogu. Teteks nemal tolku slaba igra neznaem od koga mislim na cela ovaja sezona ne samo na ovaja utakmica. So isklucok na utakmicata so Turnovo kde kolku tolku imavmo sanse na 4-5 utakmice posledni da imas preku sila 10 suta na gol na 5 utakmice svarno e tragicno, a toa so se lupaja nekoj ljudi u grudi deka ovja so dosle ce go spasa Teteks i samite svakaa deka ovja "SPONZORI" ce go frlja Teteks pobrgu u vtora liga nego li da igrase so mladinci cela sezona. I ako na zima neso ne se sredi nazalost Teteks ce go snajde sudbinata na Pelister

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Deneska bev u Kratovo da go gleam Teteks, i mozem da kazem deka u klubov rabotava smrdi i toa mnogu. Teteks nemal tolku slaba igra neznaem od koga mislim na cela ovaja sezona ne samo na ovaja utakmica. So isklucok na utakmicata so Turnovo kde kolku tolku imavmo sanse na 4-5 utakmice posledni da imas preku sila 10 suta na gol na 5 utakmice svarno e tragicno, a toa so se lupaja nekoj ljudi u grudi deka ovja so dosle ce go spasa Teteks i samite svakaa deka ovja "SPONZORI" ce go frlja Teteks pobrgu u vtora liga nego li da igrase so mladinci cela sezona. I ako na zima neso ne se sredi nazalost Teteks ce go snajde sudbinata na Pelister
Ова е више смешно, видите ги само играчите што ги имаме. Треба најмалку петто место да бидеме у лигава. Претераа :mad::mad:, да стигне кој сака да ни го гази реномето, подобро втора лига барем нема вака да биде :mad:.

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
кој бегал бе, и од кого од вас?ве видив денеска све де4урлаана.да не пуштеше полицијата ќе ве усеревмо од ќутек,така да немој да сереш многу.цело време јадете гомна колку ја сакате шкендија, а уствари појќе време поминуете на утакмице на тетекс и ренова.и толку за тоа.а за состојбава у клубот незнаем што да мислим,до утакмицата со шкендија,бев оптимист и мислев дека овја што дојдоа у клубов стварно сакаа да напраа нешто,ама како што изгледа ќе ги наместа све утакмицеве ќе се напуна со паре од кладилнице и ќе фата магла.или ќе се преземе нешто или клубов не само што ќе иде втора лига туку може и да не постои.

Kajgana Shop

На врв Bottom