Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Работава е,
одмор, одмор, кога одмор

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ништо ново, откако ќе се кажа фактите одма почнуаа нешто трето, после и тоа кога ќе им се докаже дека не се у право гледаш заминале на зимски одмор. Абе чива е маицата ? Или не ви се збори више ?! Истото беше и со трансот, викавте не е ваш, кога се докажа дека стоел кај вас на трибина, самите признавте дека е ваш и се сликавте со една копија на која Р е дупло поголема од тоа што треба да биде и амблемот го згрешивте. Ма ајде бе, со кого сме нашле да се докажуваме. Не им враќајте више ! Нема што да им се докажуа нонстоп, нешто што на крајот секогаш сме биле во право. Затоа оставете ги, нека живеат у свој филм и гледајте им сеир :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
Ништо ново, откако ќе се кажа фактите одма почнуаа нешто трето, после и тоа кога ќе им се докаже дека не се у право гледаш заминале на зимски одмор. Абе чива е маицата ? Или не ви се збори више ?! Истото беше и со трансот, викавте не е ваш, кога се докажа дека стоел кај вас на трибина, самите признавте дека е ваш и се сликавте со една копија на која Р е дупло поголема од тоа што треба да биде и амблемот го згрешивте. Ма ајде бе, со кого сме нашле да се докажуваме. Не им враќајте више ! Нема што да им се докажуа нонстоп, нешто што на крајот секогаш сме биле во право. Затоа оставете ги, нека живеат у свој филм и гледајте им сеир :D
haha pa cetinska ti e ulica vo tetovo sigurno ja znaes....tie sakale sami da gi napravat maicive i toj transot....isto kako sto e maicata isto i transot eee....no dvete ne se produkt na Ballistite toa sakam da go kazamm...i ne veruvam deka nekoj Ballist go imalo obleceno..
A i kako sto rekovte vie pomina nakaj nasa tribina i nie go zedovme..........hmmmm evo jas licno slednata utakmica ce projdem nakaj vas i aj neka izleze nekoj da ja zemee......

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Уживајте во песмава!!! ЕДЕН Е ТЕТЕКС, ЕДИНИ СЕ ВОЈВОДИ, ЕДНА Е МАКЕДОНИЈА :P
--- надополнето: Oct 30, 2011 4:05 PM ---
haha pa cetinska ti e ulica vo tetovo sigurno ja znaes....tie sakale sami da gi napravat maicive i toj transot....isto kako sto e maicata isto i transot eee....no dvete ne se produkt na Ballistite toa sakam da go kazamm...i ne veruvam deka nekoj Ballist go imalo obleceno..
A i kako sto rekovte vie pomina nakaj nasa tribina i nie go zedovme..........hmmmm evo jas licno slednata utakmica ce projdem nakaj vas i aj neka izleze nekoj da ja zemee......
Дојди, добродојден си кај нас ХаХаХа

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
А што мислиш нас ни е гајле дали е официјален продукт на балисти ? го има логото и на шкендија и на балисти и не заболе нас што и како... битно е кј нас ;) И ај бш пројди наредна утакмица радо ќе те пречекам пред трибина усвари незнам ќе размислим имаше Роки вчера на А2 му еба мамата на тој русинот незнам ќе видим у дилема ме стае...

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
А што мислиш нас ни е гајле дали е официјален продукт на балисти ? го има логото и на шкендија и на балисти и не заболе нас што и како... битно е кј нас ;) И ај бш пројди наредна утакмица радо ќе те пречекам пред трибина усвари незнам ќе размислим имаше Роки вчера на А2 му еба мамата на тој русинот незнам ќе видим у дилема ме стае...
hahahaha smesen siii :D:D:D.........
slednata utakmica pred tribinata ce dojdem....ce bides sam ???? ili so drugarkite ??

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Нене нема сам да бидем ќе бидем како што кажа со другарките имаа убаај туе у дреноец хахаха :) Пиши пп па ќе видимо што и како никој не е должен да чита твој мислења овде

П

Паспарту

Гостин
Еден од овие барем да имаше мозок, еден...

Како од исти калап да се правени.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Нареден наптревар на Тетекс во Охрид против Охрид 2004 екипа која задниве утакмице незнае за пораз и со добрите резултати се искачи на 5тото место... таке да треба да бидемо задоволни ако се вратимо со бод од Охрид...

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Утакмицата со Охрид е преместена за во петок :mad: .
ФФМ МАФИЈА !!!
--- надополнето: Nov 1, 2011 5:21 PM ---
Наводно двата клуба барале да се игра во петок o_O.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Утакмицата со Охрид е преместена за во петок :mad: .
ФФМ МАФИЈА !!!
--- надополнето: Nov 1, 2011 5:21 PM ---
Наводно двата клуба барале да се игра во петок o_O.
Мафијата барала преместување за петок.Сигурно е утакмица од висок ризик.И двете екипи им се трн во очи и сега им одат со вакви мизерни одлуки контра.

Kajgana Shop

На врв Bottom