Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Даден им е купов у замена за бодоој у првенсво најверојатно и самиот Драги Сетинов кажа дека годинава главна цел на Тетекс му е да биде што погоре на табелата а купот не ни е битен..
Како даден бе...6-0 не може да е продаден мечот.Сепак Тетекс е тим кој има навивачи и не е лесно толкав резултат да се мести.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Не верувам... сепак 6 примени а ниту еден даден е премногу,освен ако на реваншот не наместат победа на Тетекс од 5-0.
Абе и од 4-1, никој не очекуваше лани Тиквеш да тепа 4-0 со Вардар па....:)
Си го има со ренова. Лани ние трите им ги дадовме во замена за купот (со тој состав ќе победевме ли во Тетово?:D Не ме зезај, со сегашниов дали ќе тепаме, а не па со младинци). И Тетекс лани си ги намести со Ренова а и со Напредок. Иста приказна и годинава:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Абе и од 4-1, никој не очекуваше лани Тиквеш да тепа 4-0 со Вардар па....:)
Си го има со ренова. Лани ние трите им ги дадовме во замена за купот (со тој состав ќе победевме ли во Тетово?:D Не ме зезај, со сегашниов дали ќе тепаме, а не па со младинци). И Тетекс лани си ги намести со Ренова а и со Напредок. Иста приказна и годинава:)
Абе наместиле лани со Ренова ама резултатот бил секогаш тенок.Како и да е на реваншот барем малце ќе се разјаснат нештата.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Абе наместиле лани со Ренова ама резултатот бил секогаш тенок.Како и да е на реваншот барем малце ќе се разјаснат нештата.
Ами поразите од 4-0 од Напредок и 11 Октомври како ќе ги објасниш?:)
Значи гарантирам дека се наместени овие два меча. Изгледа нова мода е да се мести со поголема разлика:D

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
Како даден бе...6-0 не може да е продаден мечот.Сепак Тетекс е тим кој има навивачи и не е лесно толкав резултат да се мести.
Ќе ме цитира уште некој ? тоа е мое лично мислење како што кажав нема логика со вардар да играмо нерешено и со шкендија да тепамо а да изгубимо од 11 октомври и напредок по 4:0 И сега купов со ренова 6:0 Нешто мириша овде попрај ме ако грешим... а ништо чудно да е дадена куп за бодоој у лига

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Се мести на резултат нека не ве чуди резултатов. Доказ е утакмицата со 11 Октомври. Ми беше кажано од играч на утакмицата, им ги зеле телефоните пред тоа иначе ќе се опарев и ја...
Тоа е тоа, мора некако управата да си ги врати парите. Крај краева добро е што некој дава пари колку-толку, немаше да постоиме ко клуб да не беа овие. Инаку за тимот. Само Вардар не надигра, Работнички на нивни терен одвај извадија нерешено, а Шкендија ги тепавме. Тимов е одличен, на почеток изгубивмо од Металург само заради тоа што играчиве не беа уклопени уште. Сега слободно може да се носиме со првата 4-ка...

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.319
Поени од реакции
3.380
Мораја ли со толкав резултат да ... :confused:?
Секој клуб мести тоа е факт,само ете периодов што е пред нас ќе дознаеме за каков пазар се работи...Има повеќе варијанти кои две се најсомнителни :
1. Teтекс сам на своја глава да си мести без договор со Ренова
2. Замена за бодови.
Сигурен сум да играле како што треба Тетекс минимум би изгубил со тесен резултат..Тетекс како ништо би му извадил поволен резултат на Ренова,ова не е гостински терен па да паѓаат психички...
Останува да видиме како ќе се одвиваат наредните епизоде од серијалот Ренова - Тетекс ...

Член од
11 мај 2011
Мислења
393
Поени од реакции
96
Мораја ли со толкав резултат да ... :confused:?
Секој клуб мести тоа е факт,само ете периодов што е пред нас ќе дознаеме за каков пазар се работи...Има повеќе варијанти кои две се најсомнителни :
1. Teтекс сам на своја глава да си мести без договор со Ренова
2. Замена за бодови.
Сигурен сум да играле како што треба Тетекс минимум би изгубил со тесен резултат..Тетекс како ништо би му извадил поволен резултат на Ренова,ова не е гостински терен па да паѓаат психички...
Останува да видиме како ќе се одвиваат наредните епизоде од серијалот Ренова - Тетекс ...
Prvata 100% na poveke golovi 6 komada da znaete samu za koja suma se raboti ce padnete od stolica :) toa e vo sabota ja gazime Renova 100% mora tri boda

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
може ја местеле 7+, да дадат нашиве некој почесен гол ама не им идела работава:pos:

Шала на страна, све може да се деси, само незнам како (доколку ја местеле) на толкав резултат, сварно нема поента! Или нашиве биле ептен неписмени или дошле до некој неформален концензус што ми изгледа најреално, да средиле поделба на поени и така верувам дека у моментов на Ренова ќе им биде приоритет купот пред првенството!

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
гледам и Тетекс успеал да извлечи нерешен резултат со Ренова,иако имаа играч помалку и губеа со 2-0,во последните 15 минути од натпреварот успеале преку Урошевиќ и Клечкароски да го израмнат резултатот,браво,браво...

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
работава е "си играм со вас , како со Скопје Ристо Пенов"
кој свати , свати.

Kajgana Shop

На врв Bottom