Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
boli a? neka malce :) Ultras+mikrofon --cudno malce izgleda ..raduvaj se,zasluzena pobeda ama nemoj da zaboravite Zimata e dolga(ajvarot ne drzi dolgo) i sepak vie domakini bevte,revans ke gledate samo vo telajmi.com :)
P.s toa najlonot za koreografija od Kvantaski go donesovte ;) :) ne lici na navivacka grupa ko vas so 100 god tradicija ;)
Со ова си покажа колку се разбираш.
Иначе да, мие не земамо паре од управа за кореографие и за пиротехника и за све остало што ни треба па да праемо нешто многу квалитетно. Сами се финансирамо, за разлика од вас кои што додека не ви дојде австриецот имавте само едно големо знаме, кое го носевте од кога постоите. А сега ви дава за све и свешто, па ќе кажуете некои гачке.

И има посебна тема за Навиачки групе, ова е тема за Тетекс. Резултатот беше 2-0, а за Војводи и за вас можеш таму да го префрлиш муабетот.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Ajдее нека се множа..уште еден шал од "најјаките" у наши раце:)

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
da imase mojata tetka ... vujko ke mi bese :) bratko,iskreni cestitki za igrata ,svaka cast ti rekov...sto se odnesuuva do Rivalitetot.. meguseben skor e gore dole ist,malce vodi skendija(titula pokeve od kup vredi)ali ne e vo red da reketiras narod po 200 den(ednas godisno doaga taa prilika ama sepak obraz si e obraz )da ne 1000 povise ?bidi realen !!! toa za pesnite neznam dali sme gledale ista utakmica ili ne !!!! imaa video zapisi pa sekoj sam presuduva(bez mikrofon i zvucnici) seti se samo na vasata koreografija 2010(prvo kolo) i ke vidis zasto se spomenuvat mrtvi luge..
P.s ja sekogas na stadion zivo gledam a ti ednas godisno :( ..Realno

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
da imase mojata tetka ... vujko ke mi bese :) bratko,iskreni cestitki za igrata ,svaka cast ti rekov...sto se odnesuuva do Rivalitetot.. meguseben skor e gore dole ist,malce vodi skendija(titula pokeve od kup vredi)ali ne e vo red da reketiras narod po 200 den(ednas godisno doaga taa prilika ama sepak obraz si e obraz )da ne 1000 povise ?bidi realen !!! toa za pesnite neznam dali sme gledale ista utakmica ili ne !!!! imaa video zapisi pa sekoj sam presuduva(bez mikrofon i zvucnici) seti se samo na vasata koreografija 2010(prvo kolo) i ke vidis zasto se spomenuvat mrtvi luge..
P.s ja sekogas na stadion zivo gledam a ti ednas godisno :( ..Realno
Болд 1: Ти сериозен си? Барем ја колку што памтим, ланската победа ви беше последна у последни незнам колку године. И тоа и самиот знаеш како ја остваривте, со илјада притисоци над играчите.
Болд 2: Мислиш дека микрофонот и звучниците беа за да се слушамо појќе??? Беа донесени зошто се заеба мегафонот, па мораше да се снаоѓамо некако. Иначе од звучниците едвај се слушаше кај нас, а не за да бидемо погласни (како што мислиш ти). Не е тоа кафиќ, еден звучник беше.

И болд 3: Епа затоа ќе плаќате по 200 денари карта, зошто кога сте вие “домаќини“ забрануете Војводи да присуствуваа на утакмица. Епа сега тоа е, ќе си трпите.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Со ова си покажа колку се разбираш.
Иначе да, мие не земамо паре од управа за кореографие и за пиротехника и за све остало што ни треба па да праемо нешто многу квалитетно. Сами се финансирамо, за разлика од вас кои што додека не ви дојде австриецот имавте само едно големо знаме, кое го носевте од кога постоите. А сега ви дава за све и свешто, па ќе кажуете некои гачке.

И има посебна тема за Навиачки групе, ова е тема за Тетекс. Резултатот беше 2-0, а за Војводи и за вас можеш таму да го префрлиш муабетот.
Колку само си во заблуда!!

Ние од управа не сме добиле ништо освен неколкупати што ги плаќале автобусите.Се сами сме се финансирале.

Член од
20 февруари 2011
Мислења
300
Поени од реакции
60
И што ако сте биле 6000 ??? го испушивте и на терен и на трибина уште вика боли вистината офффф беее грев еден која вистина боли таја што ве искинавмо 2:0 или таја што ве надвикавмо ??? И да може наредната утакмица ќе ја глеамо на телајми.ком едино таке ќе го победите Тетекс кој ќе ги нема Војводи на трибина само таке знаете ;) А за кореографијата ич кур да не ти чуе сами се финансирамо сами праемо Ај сега ЧАО ова е Фан Клуб: Тетекс - Тетово никој не го заболе к*р за вас

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
И болд 3: Епа затоа ќе плаќате по 200 денари карта, зошто кога сте вие “домаќини“ забрануете Војводи да присуствуваа на утакмица. Епа сега тоа е, ќе си трпите.
Зарем заборави дека пред да биде забрането организирано одење во стадион како гости вие ги направивте картите по 200 денари.Потоа следуваше забраната за гостински навивачи.

А баш интересно би било сега управата на Шкендија да ги направи за вас картите по 200+ денари.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Колку само си во заблуда!!

Ние од управа не сме добиле ништо освен неколкупати што ги плаќале автобусите.Се сами сме се финансирале.
Значи двајца членоој на балисти ми го имаа кажано ова. Едниот ми е колега на факултет, а другиот ми е комшија (има 27/8 године), што значи дека не сум у заблуда. Не викам дека не давате вие паре, ама значи знаем 100% дека за прославата новите транспаренти што ги напраевте, ви има управата дадено паре.

И ве замољуем уште еднаш да го префрлите муабетов на друга тема, зошто нема врска ова со Тетекс.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Зарем заборави дека пред да биде забрането организирано одење во стадион како гости вие ги направивте картите по 200 денари.Потоа следуваше забраната за гостински навивачи.

А баш интересно би било сега управата на Шкендија да ги направи за вас картите по 200+ денари.
И искрено мислиш дека толкава е цената единствено поради профит ?

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158

Крива е ВАШАТА управа што не ви обезбедила карте,вие сакате на сила искрши врата,удри полицаец и влези како херој..епа нема другар неможе ти да фрлаш бакље у терен да праеш циркузи и некој друг да плаќа за тоа,а за нас колку сакате стајте карта ќе се снајдемо;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Значи двајца членоој на балисти ми го имаа кажано ова. Едниот ми е колега на факултет, а другиот ми е комшија (има 27/8 године), што значи дека не сум у заблуда. Не викам дека не давате вие паре, ама значи знаем 100% дека за прославата новите транспаренти што ги напраевте, ви има управата дадено паре.

И ве замољуем уште еднаш да го префрлите муабетов на друга тема, зошто нема врска ова со Тетекс.
Хах за прославата управата даде само симболична сума пари,што слободно можам да кажам дека тоа е само 10-15% од вкупната собирана сума.
Иначе и вас Брацо ве финансираше едно време.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
decko sezonska karta za balisti ima,edinstven izvor na finansi(sega so da pravam jas koga nemate lugje sa da pustite i vie sezonski) .....za gostuvanjata-sekogas si ja imate juznata tribina slobodna,povelete palakajte karti po 200den (cisto se somnevam) ili vratata srusete ja :) ( ova povise od cisto somnevanje ) ...pozz,uzivajte vo vasiot forum,samo pisav nekoji raboti koi i sami gi znaete..dobrodojdeni ste za revans utakmicata :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Крива е ВАШАТА управа што не ви обезбедила карте,вие сакате на сила искрши врата,удри полицаец и влези како херој..епа нема другар неможе ти да фрлаш бакље у терен да праеш циркузи и некој друг да плаќа за тоа,а за нас колку сакате стајте карта ќе се снајдемо;)
Тоа дека е крива нашата управа е точно.

Па и вие влеговте така слободно па потоа фрливте солзавец на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom