Оф оф оф, кој од кој. Не дај боже некој од првиве двајца, а за тој од Србија не знам кој е, па не можем да кажем.Жаре Серафимовски, Калц и некој си тренер од Србија се кандидати за нов шеф на стручниот штаб.
тони и бобан џангаровски дојдоа кај васАце и да дојде нема да биде некое големо засилуење,аце сие просечен играч кој игра со срце..инаку официјално смо засилени само со Ристов,Трипуновски и Џангаровски...што и нее баш така добро сеа за сеа..
Od kade znaes za Young Stars inace jas tamu treniram super treneri seСашо Тодроровски ака Рап-Тап заедно со Влатко Колев ја водат генерацијата 1996/97 во Вардар, а истотака заедно со Калц имаат приватна школа Јанг Старс, деца од истата генерација кои во оваа сезона треба да настапуваат како помласда категорија на Славија Скопје.
И двајцата се луѓе на Брацо. Претходно го однесе Колев во Еуромилк Лисиче, сега го наводно го носи кај вас.
Е сега од мали инсајд информации дознав дека сепак соработката со Колев и рап-Тап пропаднала, а Брацо не е мистериозниот Чех, но сепак ќе го помагал клубот.
Сезонава ќе инвестира во еден Скопски клуб, ќе видиме кој
Од Пржино сумOd kade znaes za Young Stars inace jas tamu treniram super treneri se
Kalc e legenda na mk fudbal i e odlicen trener !Оуууу и ја се побркав. Читам Жаре Стојаноски, а мислим на Жаре другиов, овја помошникот што беше на Кифла. Моја грешка. Да тој Жаре би можел, ама Калц никако.
Цоле везе си нема ?! Хмммм, не знам дали си ги гледал лани кадетите, а годинава младинците како играа под негово водство. Лани беа шампиони и играја многу добар фудбал, годинава доста послабо, ама пак играја добар фудбал и некои утакмици ги изгубија ради немање среќа. Ама реков, Цоле тешко дека би сакал пак да се врати.