Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Жаре Серафимовски, Калц и некој си тренер од Србија се кандидати за нов шеф на стручниот штаб.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Жаре Серафимовски, Калц и некој си тренер од Србија се кандидати за нов шеф на стручниот штаб.
Оф оф оф, кој од кој. Не дај боже некој од првиве двајца, а за тој од Србија не знам кој е, па не можем да кажем.

Не знам за вас, ама ја би сакал Цоле Урошевиќ пак да ја превземе екипава, ама прашање е до него колку ќе сака да се врати.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
^ Kаков Цоле бре,веза си нема башка тоа ќе го форсира неговион!!! Жарко Серафимовски одлично би ни дошол,има човекот низ Германија,Турција играно има големо интернационално искуство би било супер да дојде он..

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.632
Поени од реакции
1.199
Оуууу и ја се побркав. Читам Жаре Стојаноски, а мислим на Жаре другиов, овја помошникот што беше на Кифла. Моја грешка. Да тој Жаре би можел, ама Калц никако.

Цоле везе си нема ?! Хмммм, не знам дали си ги гледал лани кадетите, а годинава младинците како играа под негово водство. Лани беа шампиони и играја многу добар фудбал, годинава доста послабо, ама пак играја добар фудбал и некои утакмици ги изгубија ради немање среќа. Ама реков, Цоле тешко дека би сакал пак да се врати.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
seuste nema nisto konkretno,i nema nikakov dogovor,ne se tocni informaciite vo sport,denovive ke se znae i ako bide se ok ke mi bide drago da se vratam vo teteks!!!
Аце уште нема потпишано со нас, ама ја мислим дека ќе дојде 90%.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Аце и да дојде нема да биде некое големо засилуење,аце сие просечен играч кој игра со срце..инаку официјално смо засилени само со Ристов,Трипуновски и Џангаровски...што и нее баш така добро сеа за сеа..

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Денеска имале тренинг у Брвенца, а тренер бил Жаре, ваљда помошников на кифла..

Член од
5 јануари 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
81
Аце и да дојде нема да биде некое големо засилуење,аце сие просечен играч кој игра со срце..инаку официјално смо засилени само со Ристов,Трипуновски и Џангаровски...што и нее баш така добро сеа за сеа..
тони и бобан џангаровски дојдоа кај вас

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Калц ми е типичен сељак не би сакал неговото однесување да го однесе и во Тетекс (ако дојде) !!! Тој може да биде тренер само на Скопје и на ниедна друга екипа :)

Член од
11 јули 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Сашо Тодроровски ака Рап-Тап заедно со Влатко Колев ја водат генерацијата 1996/97 во Вардар, а истотака заедно со Калц имаат приватна школа Јанг Старс, деца од истата генерација кои во оваа сезона треба да настапуваат како помласда категорија на Славија Скопје.
И двајцата се луѓе на Брацо. Претходно го однесе Колев во Еуромилк Лисиче, сега го наводно го носи кај вас.
Е сега од мали инсајд информации дознав дека сепак соработката со Колев и рап-Тап пропаднала, а Брацо не е мистериозниот Чех, но сепак ќе го помагал клубот.
Сезонава ќе инвестира во еден Скопски клуб, ќе видиме кој;)
Od kade znaes za Young Stars inace jas tamu treniram super treneri se :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Димитар нов газда, а? (y) Беше кај нас во Овче Поле кошаркарскиот клуб, читнав во Дневник ја уплатил котизацијата и ве спасил од Втора лига, супер ;)

Член од
11 јули 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
Оуууу и ја се побркав. Читам Жаре Стојаноски, а мислим на Жаре другиов, овја помошникот што беше на Кифла. Моја грешка. Да тој Жаре би можел, ама Калц никако.

Цоле везе си нема ?! Хмммм, не знам дали си ги гледал лани кадетите, а годинава младинците како играа под негово водство. Лани беа шампиони и играја многу добар фудбал, годинава доста послабо, ама пак играја добар фудбал и некои утакмици ги изгубија ради немање среќа. Ама реков, Цоле тешко дека би сакал пак да се врати.
Kalc e legenda na mk fudbal i e odlicen trener !

Kajgana Shop

На врв Bottom