Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Ej знаев дека играње к..... е све ова .......само ете имав надеж од толку зборење и јас имав верба али готово е....:mad:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ne se praete tolku naivi Albanec ke ve najde sponzor vas ova e nemoguce !
Има Албанци што играле за Тетекс,и да им најде спонзор сигурно тоа нема да биде од љубов туку бидејќи и самиот ќе си го наполни џебот ;)

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Sto ocekuevmo neznam mie od Stevo cuek so nema pojma so fudbal cel zivot u kosarka e a pa Cenka vise ima iskustvo u rasturanje na klub, Ljuboten e dokaz za toa. Da pocekamo do utre i oficijalno da vidimo dal ne se platilo kotizacija ipak nadezta posledna umira :)

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Има Албанци што играле за Тетекс,и да им најде спонзор сигурно тоа нема да биде од љубов туку бидејќи и самиот ќе си го наполни џебот ;)
што тој вашиот да не од љубов кај вас?па нормално е дека секој што вложува средства дека ќе гледа да ги врати со добивка назад,ништо ново...:rolleyes:
немој сега да пишеш дека вие љубовта ја имате измислено;)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Ајде дечки, да сме живи и здрави па може у некоја блиска иднина повторно ќе се роди Тетекс и ќе дочекаме да игра у Прва МФЛ.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Џабе ви беше плукањето по играчите,си знаеле они дека треба да си одат на време,да си го извадат лебот треба.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Џабе ви беше плукањето по играчите,си знаеле они дека треба да си одат на време,да си го извадат лебот треба.
Никој не плукаше по играчите што заминеле, туку плукаа на изборот што го направиле.
Знаеш има разлика, ко што Тевез не е омилен кај навивачите на Манчестер Јунајтед, ко што Овен не е веке икона на клубот од каде што стана играч, така и овие.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Никој не плукаше по играчите што заминеле, туку плукаа на изборот што го направиле.
Знаеш има разлика, ко што Тевез не е омилен кај навивачите на Манчестер Јунајтед, ко што Овен не е веке икона на клубот од каде што стана играч, така и овие.
Не дека ги бранам али како викаат од бирача нема јебача.Тоа е професионализам,дали во фудбалот или негде друго исто е.Ако сакаш да си успешен ќе се оградиш и од врски и од роднини ,пријатели и ќе си работаш.Му боли к*р него за Балистите дали ќе му пцујат држава и фамилија,он ниту ќе ги слуша туку на крај ќе си земе најдобра пара пошто тие му ја понудиле.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Не дека ги бранам али како викаат од бирача нема јебача.Тоа е професионализам,дали во фудбалот или негде друго исто е.Ако сакаш да си успешен ќе се оградиш и од врски и од роднини ,пријатели и ќе си работаш.Му боли к*р него за Балистите дали ќе му пцујат држава и фамилија,он ниту ќе ги слуша туку на крај ќе си земе најдобра пара пошто тие му ја понудиле.
Не е се во парите.
Нека иде по ѓаволите и професионализам и се, треба да бидеш и ЧОВЕК. Да имаш тронка чест и морал во себе и да знаеш од каде си дошол и да го почитуваш тоа! А не кога ќе ги видиш оние кои до вчера те бодреле и ти биле ветер во грб, да ја свиткаш опашката и да ја наведнеш главата и да се правиш ко ништо да не било.
Епа нека ми извинат, ама тоа не поминува така!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не е се во парите.
Нека иде по ѓаволите и професионализам и се, треба да бидеш и ЧОВЕК. Да имаш тронка чест и морал во себе и да знаеш од каде си дошол и да го почитуваш тоа! А не кога ќе ги видиш оние кои до вчера те бодреле и ти биле ветер во грб, да ја свиткаш опашката и да ја наведнеш главата и да се правиш ко ништо да не било.
Епа нека ми извинат, ама тоа не поминува така!
Потполно се слагам,само овие закони би важеле во некое регулирано место овде кај нас ако не си покварен и да се пикнеш негде, со крстот на чело ќе си останиш со стапот в раце.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
И да, најголем профитер ќе биде Тиквеш, кој би влегол на местото од Тетекс.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.279
Поени од реакции
3.310
Има гласини рокот за плаќање котизација ќе биде продолжен за уште 1 недела бидејќи многу клубови немаат собрано пари и од 1 лига и од 2 лига...А копиљот кој до вчера го финансираше Тетекс изгледа има замешано прсти со Тиквеш или Охрид таке да овој човек практично како да не намести :mad: еее да умра свите што му го напраеја ова на Тетекс бел ден да не вида,да патат копиљињата!!!!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
informaci od prva ruka :

Ballistite ne go pushtile arapot zaedno so g.Deari za da go napravat dogovorot so teteks za X pricini !!
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:Ме интересира дали можеби имате замешано прсти и во земјотресот што беше во Јапонија,има неколку шпекулации и за тоа:D

Kajgana Shop

На врв Bottom