Шота Буби
нотар
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 3.087
- Поени од реакции
- 1.780
http://mtv.com.mk/mk/programa/vtornik.aspxДа не има случајно на некоја од телевизииве пошто не бев у можност да идем у прилеп??
http://mtv.com.mk/mk/programa/vtornik.aspxДа не има случајно на некоја од телевизииве пошто не бев у можност да идем у прилеп??
Тетекс не покажа ништо? Мрке шо си глеал ти бе? :OОдлично навивање браќа. Ете така се бодри еден клуб, 90 минути без престан, без разлика на резултатот. Браво
За жал тетекс денеска не покажа ништо. Металург исто така многу слаб, но имаа среќа да постигнат пшрви гол, благодарение на катастрофалната грешка на голманов ваш :kesa:
Па реално не покажаа ништоТетекс не покажа ништо? Мрке шо си глеал ти бе? :O
Јас не викам дека не е. Потполно се сложувам со тој факт. Но, се очекуваше да доминира Металург и да ја има иницијативата во цел наптревар. Покрај такви услови ова е срамота што го видовме од нив, земајќи ги впредвид услоиве на Тетекс. Па пак повеќе пасови и подобра играа со до моментот кога не го примија вториот гол.Сајбер е во право, многу слаб фудбал денеска од двете страни, респект за Војводи.
Брат кога доминирале сезонава пан да се очекува тоа и денес од нив?Јас не викам дека не е. Потполно се сложувам со тој факт. Но, се очекуваше да доминира Металург и да ја има иницијативата во цел наптревар. Покрај такви услови ова е срамота што го видовме од нив, земајќи ги впредвид услоиве на Тетекс. Па пак повеќе пасови и подобра играа со до моментот кога не го примија вториот гол.
Зошто срамота ? Па кога играа Вардар Про со Металург ракомет во Битола нели имаше и чкембари ? И тоа обележани со блузи, шалови ? Ние не бевме ни обележани ни пак имавме намера да бидиме заедно како што бевме, али ете тоа е, се беше ради забава.Лично јас ни малку не го оправдувам скандирањето од наша страна....знаеш кое.... али повторувам, сето беше ради забава а и од некои поединци :/ , али зато испеавме и ние и вие заеднички неколку македонски песниПрекрасно гостуење! Едно од најдобрите од наша страна, штета што Тетекс не изигра како што очекуевмо и изгубивмо примајќи два гола по наша грешка. Првиот ја заеба Марко, вториот им поклонивмо топка на средина од терен и 0-2. Тоа е тоа, важно покажавмо зошто смо меѓу најдобрите у Македонија (Војводи).
Иначе ако има некој од мајмунчињата на форумов, што денеска незнаеја ни самите за кого навијаа...ќе ги прашам само едно? Па нели ви е срам после ова да се појавите и уште да кажуете дека постоите?? СРАМОТА БЕ АЛОО! Ама сфаќам, нема за кого да навијате па дојдовте на сасвим трета утакмица да навијате за друг тим. ПРЕКРАСНО!И поздрав до заебаниот што фрли со камењ од надвор од стадион, со желба да му се исуши руката до утре
(by ТетексФан)
Абе седи таму, знам то твоето шетање какво било. Еве јас буквално цела зима ја преминав в центар по кафиња со уште 10 другари, Зошто ни еднаш не сум видел Скопјанец со шал од Комити ? Имам другари кои шетаа со блузи и капи од Мајмуни во воз и се сликаја кај Лавовите во центар во Скопје. Треба да се фалам за ова ? - Не. Кога ќе ме види некој комита и ништо да не ми направи, тогаш ќе се фалам. Вака... педерски работи.I ja sum imal poseizglea cim nikoj niso ne mi napraj koa setav zimovo u prilep so sal Komiti, izglea navijacive na zimovanje bile