Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Факт е дека Куралампие моментално е поблизок со Идризи, а на Брацо не му одговара тоа, па затоа и не ме чуди многу ова. Само ми е страв да не завршимо ка Ѓорче и Шљога заради нечиви интереси...:/

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Факт е дека Куралампие моментално е поблизок со Идризи, а на Брацо не му одговара тоа, па затоа и не ме чуди многу ова. Само ми е страв да не завршимо ка Ѓорче и Шљога заради нечиви интереси...:/
Пу пу, не дај боже, ма да тоа не е далеку . :nesvest:

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Срамота, Срамота, Срамота добив инфо да пак како што беше пред некоје време да им се канат на играчите ако не го изгубат натпреварот нема да добијат плата затоа по тоа се гледа нема резултати нема ништо.... :nesum:

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Срамота, Срамота, Срамота добив инфо да пак како што беше пред некоје време да им се канат на играчите ако не го изгубат натпреварот нема да добијат плата затоа по тоа се гледа нема резултати нема ништо.... :nesum:
зависи колку е точно тоа

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881

Па дај барем кажи која утакмица и кој ти го кажал тоа,ако не е за кажуање по форум прати по пп...:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Од една страна излага дека Брацо и компанија се врта против Куралампие, а од друга кажуете дека им е наредено да губа. Не заебавајте, посебно оваја со Хоризонт нема зошто да биде наместена, и мислим дека конечно више ќе тепамо.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
Ја баш за оваа утакмица мислим дека не е наместена да изгубимо заш ако изгубимо отиднавмо.......:toe:Може им понудиле премија ако тепаа,а за да изгуба не веруем:toe:

Член од
8 април 2008
Мислења
238
Поени од реакции
0
Па дај барем кажи која утакмица и кој ти го кажал тоа,ако не е за кажуање по форум прати по пп...:smir:
Абе брат неје тоа за овде хехехехехехе за натпревар наместена беше првата со Работнички и втората и плус дечкото сто играше кај нас ми кажува како реков им викале на нашите играчи да го изгуват натпреварот ако не ке не добијат плата и плус за на крај ми вика вака ! БРАТ УПРАВАТА СВИТЕ ТАМУ ВО КЛУБОТ ВАМУ ТАМУ НЕ ГИ ФЕРМА НАВИВАЧИТЕ НАШИ НИ 2% А ВИЈЕ ГО ПОДРИТЕ КЛУБОТ СЕКОЈ НАТПРЕВАР ПРАВИТЕ МНОГУ ЈАКА АТМОСФЕРА А ОД КЛУБОТ НИСТО ВО КЛУБОТ ИМА НЕКОЈ СТО ГЛЕДАТ СВОЈ ИНТЕРЕС ИМ Е ГАЈЛЕ ЗА ТЕТЕКС ТОА Е СРАМОТА ! :nerv:

Член од
10 април 2010
Мислења
320
Поени од реакции
58
Абе брат неје тоа за овде хехехехехехе за натпревар наместена беше првата со Работнички и втората и плус дечкото сто играше кај нас ми кажува како реков им викале на нашите играчи да го изгуват натпреварот ако не ке не добијат плата и плус за на крај ми вика вака ! БРАТ УПРАВАТА СВИТЕ ТАМУ ВО КЛУБОТ ВАМУ ТАМУ НЕ ГИ ФЕРМА НАВИВАЧИТЕ НАШИ НИ 2% А ВИЈЕ ГО ПОДРИТЕ КЛУБОТ СЕКОЈ НАТПРЕВАР ПРАВИТЕ МНОГУ ЈАКА АТМОСФЕРА А ОД КЛУБОТ НИСТО ВО КЛУБОТ ИМА НЕКОЈ СТО ГЛЕДАТ СВОЈ ИНТЕРЕС ИМ Е ГАЈЛЕ ЗА ТЕТЕКС ТОА Е СРАМОТА ! :nerv:
Ниеден пораз не се брои Тетекс се наши херои !!! :vozbud::vozbud: СЕГА ИМАМО НАЈБИТНИ 2 УТАКМИЦЕ СО ХОРИЗОНТ И СО ВАРДАР ОВЈА УТАКМИЦЕ МИСЛИМ ЌЕ ОДЛУЧА ДАЛИ ЌЕ ИГРАМО БАРАЖ...

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ниеден пораз не се брои Тетекс се наши херои !!! :vozbud::vozbud: СЕГА ИМАМО НАЈБИТНИ 2 УТАКМИЦЕ СО ХОРИЗОНТ И СО ВАРДАР ОВЈА УТАКМИЦЕ МИСЛИМ ЌЕ ОДЛУЧА ДАЛИ ЌЕ ИГРАМО БАРАЖ...
И пак ќе навивамо за Тетекс, и пак ќе идемо на стадион, нема пораз што може да не спречи:vozbud::vozbud::vozbud:

http://spiroski.com.mk/index.php/kniga-za-rodot.html?file=tl_files/spiroski/css/Fudbalski klub Teteks od Tetovo - Kocoski Vladimir.pdf

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.395
Поени од реакции
881
Член од
6 септември 2009
Мислења
2.654
Поени од реакции
1.270
Ме претрка :)
Знае некој кј може да се најде книгата ''Кога Тетексовото фудбалско сонце беше во зенитот'' Може у библиотека заш тој што ја напишал таму работал???
Ја имам ја, ама не ми е дома, на позајмица :toe: .

Иначе е многу интересна книга, ја имам три-четири пута прочитано, и у неа е опфатен голем дел од историјата на Тетекс, од оснивањето па све до влезот у прва Ју-лига.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Чичко ми имаше книга за 30 годишна историја на Тетекс која сам ја имаше правено. Поточно се состоеше од извадоци од новини и белешки од него за тоа, кој дошол во Тетекс, кој заминал, со кого играл Тетекс, како завршил резултаот, моментална положба на табелата за секое коло итн. Секоја година одеше во печатница и му доставаја плус старне за да може да собира нови вести за тетекс. Но за жал таа книга му ја "позајмуаат" (крадат) луѓе од тогашната управа и таа книга губи траг. Луѓето несакам да ги споменувам. Сепак има ушете некои исечоци за Тетекс и негови состави кај него од од 196х, 197х итн. ЗА тоа дека ја имаше книгата јас бев сведок како малав ја имам видено, инаку имаше историја од 196х и некоја до 1992. Од тогаш повеќе чичко ми не отиде на стадион, поради тоа што дел од таа управа сеуште се во тетекс. Инаку нема стадион каде што нема отидено во бивша Југославија каде играл тетекс. Ми има кажувано дека биле група од околу 20 душе кој секогаш оделе на буквално секое гостување на тетекс со автобусот со играчите. Да беше некој голем клуб кој знае да цени ќе му дадоја во најмала рака една пофалница.

Додека истите тие луѓе (лопови) се во управата на Тетекс, не очекувајте некој почит кон војводи затоа што гајле им е на нив за навиачите, битно им е само да напунат џебојте. Јбг таква ни е државата лоповска каде не се цени ниеден туѓ труд вложен за некого.

Заради таквите луѓе нашите стадиони се се попразни и попразни инашиот фудбал тоне.....

Kajgana Shop

На врв Bottom