- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 31.076
- Поени од реакции
- 74.815
Немам слика за жал, оваа ми е другарЕ да, јас коа тренирав, од оваа слика со мене тренираше само детево со пуцвал коса шо стои до Сурла, сеа ти ме потсети дека се викал Ѓорѓи ( совршено памтам ликови но не и имиња), а од останатите ни еден незнамЈа коа тренирав, Сурла воглавном носеше деца од Бутел, се сеќавам и дека за утакмици викаше и еден Турчин кој ниеднаш не беше дојден на тренинг. Имаше доста и од Пржино и Црниче, а само 2,3 бевме од Кисела Вода ( у кисела вода сум, али сум на 2 чекори од Пржино, поточно кај Македонија Филм ако знаеш кај е тоа)!
Сеа си врајќам филм и се си мислам дека тренирав 2002-2003 година, али не сум 100% сигурен! Да не имаш слика од тој преиод?
--- надополнето ---
А голамнчево (доле) мислам Никола се викаше така?
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Памтам дека носеше Сурла деца од кај него, ми текнува само на еден Огнен ваљда се викаше, што многу често го форсираа
Бтв знам кај е Македонија филм, и колку што знам таа улица Мариовска спаѓа под Пржино, а не под Кисела Вода
Иначе еден од голманите се викаше Никола, ама се мислам дека е тој подебелиот. Заборавив да спомнам и дека тој подебелиот го напушти тимот пошто "го викале" на проба во Челзи
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)