- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.988
- Поени од реакции
- 74.071
Немам слика за жал, оваа ми е другарЕ да, јас коа тренирав, од оваа слика со мене тренираше само детево со пуцвал коса шо стои до Сурла, сеа ти ме потсети дека се викал Ѓорѓи ( совршено памтам ликови но не и имиња), а од останатите ни еден незнам Ја коа тренирав, Сурла воглавном носеше деца од Бутел, се сеќавам и дека за утакмици викаше и еден Турчин кој ниеднаш не беше дојден на тренинг. Имаше доста и од Пржино и Црниче, а само 2,3 бевме од Кисела Вода ( у кисела вода сум, али сум на 2 чекори од Пржино, поточно кај Македонија Филм ако знаеш кај е тоа)!
Сеа си врајќам филм и се си мислам дека тренирав 2002-2003 година, али не сум 100% сигурен! Да не имаш слика од тој преиод?
--- надополнето ---
А голамнчево (доле) мислам Никола се викаше така?
Памтам дека носеше Сурла деца од кај него, ми текнува само на еден Огнен ваљда се викаше, што многу често го форсираа
Бтв знам кај е Македонија филм, и колку што знам таа улица Мариовска спаѓа под Пржино, а не под Кисела Вода
Иначе еден од голманите се викаше Никола, ама се мислам дека е тој подебелиот. Заборавив да спомнам и дека тој подебелиот го напушти тимот пошто "го викале" на проба во Челзи А пустиот неможеше една топка да одбрани