Фан Клуб: Славија

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Картите за саботниот меч освен во билетара може да се најдат Тобако 1 и 2,Камарад,Розе Веро два и на сите продажни места на дневниот весник село Пржино.:icon_lol:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.564
Поени од реакции
1.555
Normalno deka ke gi lupame, samo izgleda nasive ke im pustat za da vlezat u vtora liga. Natprevarite so Drita bea posebna prikazna. Sekogas bese zustro do kraj:):) Samo sega oni se borat za vlez vo prva liga a nie seuste talkame niz tretava.
друже, амблемот на аватар ти е од ФК Славија или се лажам?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Од нив е има постирано неколко страни наназад!

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.564
Поени од реакции
1.555
одвај најдов на која страна е ама важно најдов.

Pa ke vidam sto mozam da napravam. Inace znakceto sto mi e na slikata e ZNAKCETO NA PRZINSKA SLAVIJA!!!!!!
имаш ли поголема верзија на амблемов отколку оваа на аватарот?

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Утрешниот натпревар ќе се одржи во 14 часот,а не во 16 како што беше кажано во претходните страни.Комплетен извештај ќе добиете утре.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.346
Поени од реакции
47.051
Чекајте , чекајте , Сурла станал тренер на ФК ЈСП Пржино , значи збориме за Сурла , мал , дебел , ќелав човек кој на времето играше за нив и не настапуваше за тимот на гостувањата зашто на секој натпревар изигран дома во просек праќаше по три играчи во Државна , ТОЈ Сурла станал тренер на ЈСП . . . Оuuuu my Fuckin God што е со земјава .

BTW Блондираното ми го разубави денот :pos2:

ја тренирав у славија , брат ми тренираше.
добар младински тим бевме , без дресови пошто сурла ни собра 700 ден и 3 години ги чекавме.
сурла , единствениот тренер кој би му искршил нога на сопствен младинец

ХаХаХа ОТРОВ најлуд пост до сеа !!!!

Edit : And here goes another one . . .

Натпреварот не се одигра поради тоа што Славија немаше доволно фудбалери,односно имаше 1 фудбалер.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Сурла беше тренер на младинскиот погон,а не на другите.Јас немам тренирано во ЈСП,ама знам дека има украдено многу пари од децата кои имаат тренирано.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Славија - ССК Драчево 3 - 5
Многу интересен натпревар имаше под падините на Водно.Иако под тешки услови,сепак имаше многу голови.
За ССК играа и некој поранешни фудбалери на Славија,во кои е и СУРЛА.За овој човек времето застанало.Останал ист како што и беше.Низок,ќелав и сеуште прави оштри стартови.
Инаку направив неколку аматерски фотографии со ВГА камера кои ќе ги приложам на фан клубот кога ќе можам.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Не е кај вас тој веќе? ај слики ако може ! позз

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Сурла беше тренер на младинскиот погон,а не на другите.Јас немам тренирано во ЈСП,ама знам дека има украдено многу пари од децата кои имаат тренирано.
аууууууууу го глеав еднаш кога играше во балкан. играа со бутел една утакмица сурла од една рањо ( не знам дали го знаете ) од друга страна леле колење ..... цц цц цц

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
сигурно е некој лудак тој сурла А? има некој слика нешто од него?

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Јас го сликав вчера,ама не знам колку ќе може да се види на форумов бидејќи го сликав со ВГА камера.
Јас би го опишал него вака:Низок,проќелав со страшен глас,многу остри стартови прави бидејќи нема кондиција,игра десен бек,има околу 50 години. :)

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Јас го сликав вчера,ама не знам колку ќе може да се види на форумов бидејќи го сликав со ВГА камера.
Јас би го опишал него вака:Низок,проќелав со страшен глас,многу остри стартови прави бидејќи нема кондиција,игра десен бек,има околу 50 години. :)
хехехехе добар опис ама фраерот имал интернационална кариера

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
А сликите може да ги ставиш? да видиме какви се

Kajgana Shop

На врв Bottom