друже, амблемот на аватар ти е од ФК Славија или се лажам?Normalno deka ke gi lupame, samo izgleda nasive ke im pustat za da vlezat u vtora liga. Natprevarite so Drita bea posebna prikazna. Sekogas bese zustro do krajSamo sega oni se borat za vlez vo prva liga a nie seuste talkame niz tretava.
имаш ли поголема верзија на амблемов отколку оваа на аватарот?Pa ke vidam sto mozam da napravam. Inace znakceto sto mi e na slikata e ZNAKCETO NA PRZINSKA SLAVIJA!!!!!!
ја тренирав у славија , брат ми тренираше.
добар младински тим бевме , без дресови пошто сурла ни собра 700 ден и 3 години ги чекавме.
сурла , единствениот тренер кој би му искршил нога на сопствен младинец
Натпреварот не се одигра поради тоа што Славија немаше доволно фудбалери,односно имаше 1 фудбалер.
аууууууууу го глеав еднаш кога играше во балкан. играа со бутел една утакмица сурла од една рањо ( не знам дали го знаете ) од друга страна леле колење ..... цц цц ццСурла беше тренер на младинскиот погон,а не на другите.Јас немам тренирано во ЈСП,ама знам дека има украдено многу пари од децата кои имаат тренирано.
хехехехе добар опис ама фраерот имал интернационална кариераЈас го сликав вчера,ама не знам колку ќе може да се види на форумов бидејќи го сликав со ВГА камера.
Јас би го опишал него вака:Низок,проќелав со страшен глас,многу остри стартови прави бидејќи нема кондиција,игра десен бек,има околу 50 години.![]()