Фан Клуб: Славија

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
E toa e jbga,ne gubete nadez nisto ne e zavrseno
Inace vo 90 minuta mislam deka suduja bese Kiprijanov svirese na belata tocka i toa bese krajot.

Член од
2 јули 2007
Мислења
465
Поени од реакции
39
Гледајте да не се преигра Лепенец-Горно Лисиче или пак да бидат доделени службени три бода за Горно Лисиче, зашто колку што се сеќавам во записникот стоеше дека немало услови за игра или така нешто слично беше напишано.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Toa e toa los den za Slavija ama mora da se izdrzi di kraj na prvenstvoto,najveke boli sto barem da bese nereseno vo 90 minuta penal i toa so pomos na sudijata ni bese suden nepostoecki penal ama toa e toa mora da se odi napred.
Veruvam vo rakovodstvoto i upravata na Slavija i mislam deka nema taka lesno da se predademe i mislam deka e najdobro da se ostavi da pobedi podobriot da pobedi fudbalot.
Pozdrav do upravata pozdrav do Sumari sve ke bide bez nervoza Lisice ke gi dobieme na gostuvane se izvadija kaj nas ne bea podobri poveke gi sluzese srekata toj den.
DA ZIVEE SLAVIJA DA ZIVEAT SUMARITE OD VODNO...:eek:lee::eek:lee:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.522

Малку сликици кои докажуваат дека инфраструктурата на игралиштето во моментов ни е просто жалосно. Но и покрај се сеуште сме главни фаворити за прво место :)

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Dami i gospoda,
so golemo zadovolstvo vi gi pretstavuvam novite zasiluvanja koi vo zimskiot preoden rok preogaat vo redovite na FK SLAVIJA:

1.Mesi

2.Gatuzo

3.Trezege

4.Zakardo :vozbud::vozbud:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Pozdrav do FK Slavija od Risto ReD DeviL 007........

Pozdrav do gospodinot M 80 znae on koj e sto vikas ke dojde dolgo ocekuvaniot transfer Zakardo a ako ako ubavo.
Saber terenot e kakov sto e site se takvi sto mislis deka drugite se podobri od terenot na Slavija.Eden gradski stadion sto e najdobar vo Makedonija pa koga ke padne sneg e lom sto znaci slikite dzabe si gi stavil nisto so toa ne dobivame me razbiras.
A za toa sto vikas deka sme glavni za 1 mesto za toa ke te podrzam mislam deka ke bide tesko ama ko sto rece sportskiot direktor na FK Slavija G-din Nikola Mandarovski na krajot ke pobedi fudbalot sto se slagam so nego.
Sakam na igracite na upravata i na site sto mu mislat dobro na fudbalskiot klub Slavija prvin malku porano da im posakam srekna nova 2010 godina mnogu zdravje sreka pari i se razbira lubov.
Ovaa godina sreka ke ni bide potrebna mnogu i sakam da kazam koga ke igra doma Slavija da se doaga vo sto pogolem broj da se bodri timot i zaedno da slavime i se raduvame na novi pobedi..
DA ZIVEE SLAVIJA.....DA ZIVEAT SUMARI-VODNO...
Golem pozdrav do upravata na FK Slavija i do sportskiot direktor.....

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
kako sto mi kazaa fudbalerite na slavija, namesto plata od upravata dobile samo lazni vetuvanja i sega za nova godina so vetuvanjata ke praznuvaat. sala nastrana, igracite ne zele plata nekolku meseci i ako slavija saka plasman u 2liga prvo ke treba da gi sredi svoite redovi zos igracite nema da igraat za bezpari, treba da se "motiviraat so po nekoja bogorodica", inaku nikoj nejke da jade cutek u aracinovo, slupcane i sl. za bez pari. ajde sumari tamu pritisok na mandarot i na daki neka dadat pari, pa zdravje dogodina u 2liga da ve gledamo.

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
kako sto mi kazaa fudbalerite na slavija, namesto plata od upravata dobile samo lazni vetuvanja i sega za nova godina so vetuvanjata ke praznuvaat. sala nastrana, igracite ne zele plata nekolku meseci i ako slavija saka plasman u 2liga prvo ke treba da gi sredi svoite redovi zos igracite nema da igraat za bezpari, treba da se "motiviraat so po nekoja bogorodica", inaku nikoj nejke da jade cutek u aracinovo, slupcane i sl. za bez pari. ajde sumari tamu pritisok na mandarot i na daki neka dadat pari, pa zdravje dogodina u 2liga da ve gledamo.

Taka e da,no vo Slupcane i Aracinovo neznam dali znaes nikoj nebese pipnat so prst za razlika od drugite ekipi,sepak pozdrav do tebe i ubavo sto pisuvas ali da te potsetam Mujo tabelata od 3-ta Sever tebe uste ne ti e sredena ,moze ne si primetil ali eve da te potsetam da si proveris.:vozbud::vozbud:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Taka e da,no vo Slupcane i Aracinovo neznam dali znaes nikoj nebese pipnat so prst za razlika od drugite ekipi,sepak pozdrav do tebe i ubavo sto pisuvas ali da te potsetam Mujo tabelata od 3-ta Sever tebe uste ne ti e sredena ,moze ne si primetil ali eve da te potsetam da si proveris.:vozbud::vozbud:
abe ja ne znam, u slavija igraat 10tina tetovcani, oni taka mi kazaja mene, taka pisav ja.

za tabelata znam deka uste ja nema, deka imase mn neodigrani, prekinati, odlozeni natprevari, i tie u sojuzot ja nemaat sredeno, zatoa i ja ga nemam. inaku toa sto ve interesira vas, za prvo mesto, si znaete.

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
Dami i gospoda,
so golemo zadovolstvo vi gi pretstavuvam novite zasiluvanja koi vo zimskiot preoden rok preogaat vo redovite na FK SLAVIJA:

1.Mesi

2.Gatuzo

3.Trezege

4.Zakardo :vozbud::vozbud:

Ovoj posledniot Zakardo mislam deka ima pedugovor so Slavija taka da od 1-vi Februari sto posto e gore..

Pozdrav...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.940
Поени од реакции
73.522
Знае некој кога почнува вториот дел на полусезоната??
Се споомнува дека ќе почне кон средина на април:tapp::tapp: (не дека и лани беше различно:nesvest:). Инаку Славија со тренинзи почнбуваат после 20 Јануари:smir:

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Славија останува без костурот на тимот, а тоа беа тетовчаните.

Kajgana Shop

На врв Bottom