Фан Клуб: Славија

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Славија останува без костурот на тимот, а тоа беа тетовчаните.
Ништо не е сигурно до одржувањето на состанокот. Прв пат слушам за твојава информација така да неможам да ја потврдам но мислам дека не си во право:wink:

П

Паспарту

Гостин
Дресови на Славија се продаваа на саем 590 ден.

Ова како инфо за оние што не виделе :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Дресови на Славија се продаваа на саем 590 ден.

Ова како инфо за оние што не виделе :)
Па прочитав од тебе во тамата за Вардар и заборавив да те препрашам. кај се продаваат овие дресови???

Им дале исписнице или..?
Не бе какви исписници. Немаат земено плати и ваљда се налутиле али мислам дека ќе се среди тоа:smir:

П

Паспарту

Гостин
Па прочитав од тебе во тамата за Вардар и заборавив да те препрашам. кај се продаваат овие дресови???
Како што разбрав имале фабрика во Инџиково и дресовите ги правеле по нарачка + не се доплаќало за да ти стават бројка и име на грб, барем така ми кажаа :) Ако сакаш да ти дадам број?

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Не бе какви исписници. Немаат земено плати и ваљда се налутиле али мислам дека ќе се среди тоа:smir:
Ама додека се среди тоа отиде возот :)
Инаку неколку играчи ги бара Љуботен,па таке да ако не им дада плата ништо чудно нема да биде ако ве напушта.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Како што разбрав имале фабрика во Инџиково и дресовите ги правеле по нарачка + не се доплаќало за да ти стават бројка и име на грб, барем така ми кажаа :) Ако сакаш да ти дадам број?
Океј мислев да не се продаваат во некоја продавница :) Ај ќе се договориме по ПП пошто информацијава кога им ја кажав во маало се умреа од смеа сите :vozbud:

Ама додека се среди тоа отиде возот :)
Инаку неколку играчи ги бара Љуботен,па таке да ако не им дада плата ништо чудно нема да биде ако ве напушта.
Ќе видиме. И да не напуштат имаме резервни варијанти :smir:

nemaat plata zemeno igracite bidejki sponzorot e vo kriza
Како што слушнав незнам колку е точно, Еуромилк изгубиле некој судски зпор и тоа загубиле огромна сума на пари, ако знае некој повеќе нека пише:toe:

П

Паспарту

Гостин
Океј мислев да не се продаваат во некоја продавница :) Ај ќе се договориме по ПП пошто информацијава кога им ја кажав во маало се умреа од смеа сите :vozbud:
Плаво-бели дресови со знакче Славија... :)

Амблемот е сличен на овој
само е со потемна боја (колку што се сеќавам) :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Плаво-бели дресови со знакче Славија... :)

Амблемот е сличен на овој
само е со потемна боја (колку што се сеќавам) :)
Знам знам го имам знакчето :):) Само ми беше чудно што баш од третолигашки тим имаат дресови. Па јас цел живот од Вардар барам дрес, па ни на крај памет не ми било дека ќе најдам дрес од Славија:vozbud:

П

Паспарту

Гостин
Знам знам го имам знакчето :):) Само ми беше чудно што баш од третолигашки тим имаат дресови. Па јас цел живот од Вардар барам дрес, па ни на крај памет не ми било дека ќе најдам дрес од Славија:vozbud:
Мислам дека имаше и од Лепенец ама не сум сигурен :) За дресови од РК Вардар (2 вида), ФК Вардар, репрезентација на Македонија во ракомет, Славија и Ренова сум 100% сигурен.

На ФК Вардар ги имаше овие дресови

+ истиот ваков ама бел

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.662
Денес почнаа тренинзите на Славија. Не загледав кој се во тимот затоа штои само поминував ама ќе инфориумирам подоцна :helou:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Денес почнаа тренинзите на Славија. Не загледав кој се во тимот затоа штои само поминував ама ќе инфориумирам подоцна :helou:
на 30ти играте со славија сараево пријателска.

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Кај ќе се игра??? Да не доаѓаат во Пржино :)
е не знам тоа. на нивниот сајт пишува дека ќе играат пријателска со славија, а моментално се на припреми у негорци, па или таму или у ск ќе се игра најверојатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom