Фан Клуб: Славија

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Фала на исправка:vozbud:, и овој третиов некако не ми е познат:toe:
bese prethodno u slavija, pa se iskaral nesto i si zaminal, ama sega se smirile rabotite i se vratil. inaku poranesen vardarec e, a mislim ima igrano i za reprezentacija, ama ne sum bas najsiguren za ova poslednovo.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
bese prethodno u slavija, pa se iskaral nesto i si zaminal, ama sega se smirile rabotite i se vratil. inaku poranesen vardarec e, a mislim ima igrano i za reprezentacija, ama ne sum bas najsiguren za ova poslednovo.
И пак не ми текнува кој е ??? Претпоставувам дека е постар некој:toe:
Напад игра???

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
saso janev igrase za cementarnica igrase i vo juzna amerika i igrase vo vardar vo rmeto kofa kanatlarovski bese trener i pancev bese pretsedatel :)
Ми текна кој бил. Јас мислев да не станува збор за еден друг, али кога ми кажаа вчера дека бил одбрана се потсетив :):) Инаку ги имаше првите тренинзи за Славија оваа година, па отиде и сега пак е назад. Тек сега нашата одбрана е прволигашка, и течко дека ќе можеме да примиме гол, али затоа треба да се поработи на нападот!!!

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Како завршивте денеска?
бтв. Лисиче Алумина 3:1 :smir:

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
Zdravoooooo............

Pozdrav do Slavija se gleda deka vlaga vo uste pojaka forma sto e mnogu dobro znaeme dolga e ligata ama veruvam vo deckite ke bidat uste podobri i da razmisluvame samo za 3 boda.
P vtora liga ne ni bega aj so sreka...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Mandar_80

е сеуште без репутација
Член од
3 август 2009
Мислења
217
Поени од реакции
11
I taka vo nedela vo dracevo so SSK,pa ke vidime...pozdrav

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.958
Поени од реакции
73.849
In your face busterds:bip::bip::bip::bip::bip:
сск-СЛАВИЈА 2:3!!!:party3::party3::party3:
Огромна победа на Славија со која сме на чекор од втората лига. Со победата на гости над еден од најголемите ривали и екипа која има појак тим дури и од лисиче покажавме дека сме најдобри и дека местото ни е ранг погоре, а поразот во мечот со Лисиче беше само лош ден:vozbud:

С

Спенсер

Гостин
Да ве прашам... за клубот Спик (од ВОлково) или како и да се викаат... во која лига се??? знаете?

Kajgana Shop

На врв Bottom