- Член од
- 30 јуни 2007
- Мислења
- 1.775
- Поени од реакции
- 23
3-0, strelci milan, miki i saso janev.Вчера пријателска со младинците на Работнички и победа од 2:0!!!
3-0, strelci milan, miki i saso janev.Вчера пријателска со младинците на Работнички и победа од 2:0!!!
Фала на исправка, и овој третиов некако не ми е познат3-0, strelci milan, miki i saso janev.
bese prethodno u slavija, pa se iskaral nesto i si zaminal, ama sega se smirile rabotite i se vratil. inaku poranesen vardarec e, a mislim ima igrano i za reprezentacija, ama ne sum bas najsiguren za ova poslednovo.Фала на исправка, и овој третиов некако не ми е познат
И пак не ми текнува кој е ??? Претпоставувам дека е постар некојbese prethodno u slavija, pa se iskaral nesto i si zaminal, ama sega se smirile rabotite i se vratil. inaku poranesen vardarec e, a mislim ima igrano i za reprezentacija, ama ne sum bas najsiguren za ova poslednovo.
bese prethodno u slavija, pa se iskaral nesto i si zaminal, ama sega se smirile rabotite i se vratil. inaku poranesen vardarec e, a mislim ima igrano i za reprezentacija, ama ne sum bas najsiguren za ova poslednovo.
saso janev igrase za cementarnica igrase i vo juzna amerika i igrase vo vardar vo rmeto kofa kanatlarovski bese trener i pancev bese pretsedatelИ пак не ми текнува кој е ??? Претпоставувам дека е постар некој
Напад игра???
Ми текна кој бил. Јас мислев да не станува збор за еден друг, али кога ми кажаа вчера дека бил одбрана се потсетив Инаку ги имаше првите тренинзи за Славија оваа година, па отиде и сега пак е назад. Тек сега нашата одбрана е прволигашка, и течко дека ќе можеме да примиме гол, али затоа треба да се поработи на нападот!!!saso janev igrase za cementarnica igrase i vo juzna amerika i igrase vo vardar vo rmeto kofa kanatlarovski bese trener i pancev bese pretsedatel
slobodni bea.Како завршивте денеска?
бтв. Лисиче Алумина 3:1 :smir:
Со Шишево, со ССК, Шкендија, Бутел и со Јустинијан (ако се сеуште во лигата)so kogo igra slavija do krajot na polusezona