- Член од
- 15 декември 2008
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 0
sea mi rekoja od igracive sto se u Slavija deka deneska imale prozivka i prv trening pa idite slikajte tamu da vidime kj igraci se poso vikaat jako timce imale
Brat niso od slikite nemaa trening tuku sostanok. I samo setaa po terensea mi rekoja od igracive sto se u Slavija deka deneska imale prozivka i prv trening pa idite slikajte tamu da vidime kj igraci se poso vikaat jako timce imale
Obavezno ke trpi promeni
Од прилика тоа е тоа али може и да трпи промени
Ke najdeme neso ne se sekirajE j fala za idejava stvarno ke treba
da napraime neso takvo
pa i ne e mnogu 50 denari metar ke se sobere
nekako ke kupime
inace kanti od masliniki ili od sirenje
grome mozes li da nabavis kako togas?
Pa valjda ke se ide denovive, sto znamA koa planirate da gi pravime maicite pred pocetok na sezona ili denovive?
Ke najdeme neso ne se sekiraj
Abe kakvi meckari da mu ebam toa meckata se znae koj se navivaci na slavija SUMARIPa valjda ke se ide denovive, sto znam
Inace se zgolemuva brojot na zainteresirani a toa me raduva pustija srce Przinci
Inace slavija treniraat sekoj den odnosno imaat kondicioni treninzi na vodno ali uste ne sum gi videl da rabotat so topka. Izglea Mandar im zabranil da ja gazat trevata. I isto go vratile toj golmanot so ni branese pred 2 godini sto e clen na family
I zaboraiv uste nesto, Anton mi rece mandar planiral da pravi navivacka grupa Meckari:pos2:
Тие не би биле вистински навивачи,бидејќи ќе бидат платени за да викаат кога ќе игра Славија.Шумари е вистинската навивачка група со вистински навивачи.Само едни се фанови на Славија.Pa valjda ke se ide denovive, sto znam
Inace se zgolemuva brojot na zainteresirani a toa me raduva pustija srce Przinci
Inace slavija treniraat sekoj den odnosno imaat kondicioni treninzi na vodno ali uste ne sum gi videl da rabotat so topka. Izglea Mandar im zabranil da ja gazat trevata. I isto go vratile toj golmanot so ni branese pred 2 godini sto e clen na family
I zaboraiv uste nesto, Anton mi rece mandar planiral da pravi navivacka grupa Meckari:pos2:
Taka eТие не би биле вистински навивачи,бидејќи ќе бидат платени за да викаат кога ќе игра Славија.Шумари е вистинската навивачка група со вистински навивачи.Само едни се фанови на Славија.
ШУМАРИ
Bogami trevata e KOSKAI mandar gi stegnal igracive sekoj den treninzi imat,a i stadionot go picnal dzoa Old Trafor e(samo so nasiot sobira 12000:pos2
Koj ace se vratil be?Bogami trevata e KOSKA
A inace sto treninzi se ova topka ne doprea igracive, Mandar ke gi pusti da trcaat na vodno (kojznae dali uopste trcaat nikoj ne gi kontrolira) a on so Stela i Tanan si sedat u birtijana "Bistro Crnice" i ke dojdat posle koga ke se vratat igracive od Vodno. Neznam samo koga ke ja osetat trevata na igraliste pa nesto prijatelska da odigraa da vidime koj sto znae
Inace se vratil Ace u ekipata ali frlil nekoi 10 kila od poslednata utakmica sto ja izigra za Slavija (pred 1 i pol godina):pos2::pos2: