Фан Клуб: Славија

Г

Господ

Гостин
Pa on sekoj petnaesti vika deka sekoj nareden prvi ke stavel obezbeduvanje :toe:
ama bas ke go prasam sto se slucuva so timot
utre ili zadutre ako go vidam zasto kolku sto primetiv zacesti so doaganjata na igralisteto

Г

Господ

Гостин
Ja mislam deka ne bile.Ne sum siguren ama kolku sto sum prael muabet so tatko mi mislam deka ne

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Pa taka nesto bese. Igralisteto bese na K,Voda i otkako dobija resenie da go prevzemat (so prevara) ja obija vratata isega e negovo. Gledam i ime mu dal po tatko mu ili brat mu "JOVAN MANDAROVSKI" za koj se veli deka dusa daval za Slavija

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Г

Господ

Гостин
Ni potrebala na Mandar dusata.Igraci so dusa ne se kupuva.Neka dae nekoj denar on ili brat mu a curukot.Koa sme kaj Curukot....on ustvari so uloga ima u timot.Znam deka brat mu OFICIJANLNO e finansier ama ovoj so faktor e?

btw Stadionot "Jovan Mandarovski"(prv pat slusam deka taka se vika) e daleku od Ognjan Prica kako sto pisuva na macedonian football
Dodusa so znam na koja ulica e :toe:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
Abe laze nema vrska toa kakov Jovan Mandarovski, toa si e IGRALISTE VO PRZINO
abe toa e isto kako gradski stadion u sk, ama vladata e gazda i oni kazuvaat da se vika arena filip2, pa taka i mandarot ako e negovo igralisteto ke stae ime kakvo saka, ama za przinci toa ke si ostane kako sto se vikalo od sekogas. a sto e rabotava so euromilk? od kade muabetot deka napustile?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Ni potrebala na Mandar dusata.Igraci so dusa ne se kupuva.Neka dae nekoj denar on ili brat mu a curukot.Koa sme kaj Curukot....on ustvari so uloga ima u timot.Znam deka brat mu OFICIJANLNO e finansier ama ovoj so faktor e?
Ima uloga BEZZNACAEN FAKTOR. Znaes ki za intervjuto sto bese pred3 godini u Sport. "FURIJATA OD PRZINO GO TRESE SEVEROT". Tamu vikase deka klubot e finansiran od luge od Crnice no ne e tocno. A u momentov imame stabilen sponzor "EUROMILK"

Член од
16 септември 2008
Мислења
58
Поени од реакции
2
abe toa e isto kako gradski stadion u sk, ama vladata e gazda i oni kazuvaat da se vika arena filip2, pa taka i mandarot ako e negovo igralisteto ke stae ime kakvo saka, ama za przinci toa ke si ostane kako sto se vikalo od sekogas. a sto e rabotava so euromilk? od kade muabetot deka napustile?

Pa kako so slusam Mandar neso se ispokaral i zaebal rabota(kako i obicno):tapp:

Г

Господ

Гостин
Tuka se uste euromilk i izgleda ovaa godina vlezot vo vtora liga e skoro zagarantiran

Kajgana Shop

На врв Bottom